Yeah!

Nu kommer jag börja blogga igen :) jag vet att min blogg har varit jätte tråkig, och att säkert ingen kollat in den förutom typ några. Haha, men nu är jag igång med bloggningen igen. Vad har hänt på senaste tiden? Jag har bara tagit det lugnt, varit med kompisar, och typ pluggat. SÅ det har inte hänt nåt speciellt direkt. Och nåt tragiskt har hänt också, min morfar dog förra veckan :,( så jag har varit lite deppig, men det är bra nu. Aja jag kan skriva senare eller i morgon :) PUSS!


Har inte tid med bloggen..

Ja, ni ser rubriken men förlåt har verkligen tappat lusten att blogga, har andra saker att göra t.ex plugg. Inte för att jag tror att det är många som skulle bry sig eftersom det inte är så många som läser min blogg, hehe. Men aja. Jag får helt enkelt komma tillbaks när jag har lust och kanske tillochmed slänger in ett litet inlägg när jag bara känner för det. Ha det bra! Puss


Ja, en bild på mej när jag var ca 1 år :P


Fridaaaaay!

Hello :) skönt att det är Fredag va? men det känns inte som det. Vet inte varför, kanske bara för att jag gått i skolan 3 dagar, aja ;p Är hemma och tänker stanna hemma resten av kvällen. Orkar inte gå ut ikväll, är skit trött. Ska snart äta och ta ett bad, sen kolla på tv och tjocka i mej lite chips, hehe.  Jo förresten! Berättade jag vad jag mest blev nöjd med i julklapp? nej det tror jag inte, men jag fick en Chris brown biljett! :D Är så himla glad..orkar inte vänta! Jag känner på mej att det här året 2009 kommer bli roligt, har mycket att se framimot, Konsert,Grekland,Skåne, och sooommar! :) Här får ni några härliga sommar bilder :) Puss!



hehe bara 2 bilder, menmen. Nu ska jag iaf äta. Puussssss

Tjena

Sitter just nu hemma hos Frida nu och lyssnar på musik. Snart ska vi också gå och ta en kopp te :) Idag har jag bara varit i skolan, sen efter skolan följde Frida med mej till stan och jag köpte en rosa mjukis dress som jag sa igår. Den är jätte skön, känns som en pyjamas, hihi :) Känns inte bra att göra av med pengar. eftersom jag ska till Grekland med Nathalie i sommar, måste jag spara ihop lite egna pengar, men det går inte så bra, hehe. Får väl sälja lite saker och sånt. Aja men på nått sett kommer jag få ihop ska ni se! ;)
Åh häligt imorgon är det Fredag, har ni några planer? Det har jaaag! ska åka in med kompisar och kanske spela laserdome, det är jätte roligt, gjore det i söndags med min familj, kom trea nästan alla gånger woho! :P Nu tjatar Frida hära. Så hejdå. Puss


Nu har skolan börjat..

Hej allesammans! :) hur mårs det? med mej är det bara bra. Idag började trååååkiga skolan och som vanligt tråkiga lektioner. Har inte vant mej vid att vakna så tidigt nu, annars på lovet har man ju sovit bort hela dagen, och nu går det inte att somna så inatt har jag bara sovit tre timmar, duktig jag är va? aja, får lägga mig lite tidigare idag för att orka skolan imorgon. 

Kom hem vid halv 4 och åt mellis, sen stack jag till Alice och Kajsa och vi tränade nere i gymmet. Sen kom frida också, så vi fick lust att kolla på tv så det gjorde vi och då stog Alice i köket och laga mat. Ja, det är vad som hänt idag.. Sitter just nu hemma hos Alice och ska snart hem, hehe :p juste imorgon efter skolan ska jag med Frida till stan och köpa en mysdress för 200 spänn jätte mysig :) kan lägga in en bild på hur den ser ut i morgon :) Får ju böja blogga lite mer och göra min blogg intressantare, tror faktiskt ingen kollar in på min blogg just nu, haha men aja who cares! Nu orkar inte jag blogga vi får höras imorgon Byebye! 

Moi

Välkommen 2009 :)

Heej bloggen!
ganska längesen jag blogga hmm..haha får snart börja igen, men på lovet pallar jag bara inte, vill ju vara med kompisar,familj och bara slappa och ha kul! Aja, hur var erat nyår då? :) mitt var det bästa hitills, var såklart med tjejerna, Frida,Alice,Kajsa,Amanda,Fanny och Lisa. Vi var först hemma hos Amanda med hennes vänner. Sen efter några timmar gick vi ut och kollade på raketer. Sen tänker jag inte säga vad som hände, hehe. Aja vi hade jävligt kul iaf! Förresten hade jag en svart glittrig klänning och till en svart sne väska, svartastrumpbuxor och pumps. Har tagit bilder får lägga in dom senare, ja helt enkelt när jag har tid. Nu ska jag iallfall vara social här med Frida. Pusspuss <3

RSS 2.0