Klassen;

Är snyggast: Danielle
Är sämst på matte: jag
Är de flesta lärarnas favoritelev: Nathalie N
Är bäst på engelska: Mabel såklart! Hon e från England.
Ser ut att vara mest deprimerad: ingen.
Har roligast röst: Jesper haha
Är mest emo: Astrid
Har snyggast klädstil av tjejerna: Danielle & Nathalie B
Känner du minst: Julia S typ
Är bäst på fotboll: hmm ingen verkar spela fotboll i min klass.
Dricker mest saft: haha ofta man dricker saft hela tiden ?
Betyder mycket för dig: Danielle & Nathalie
Saknar du att umgås med: mår bra med dom som jag umgås med nu.
Är roligast: Nathalie B, typ klassens clown, haha :)
Borde bli modell: Alba
Skrattar mest: Sara jp, Annie och typ Lisa C
Tycker om hästar: Lina
Gör ofta din skoldag värre: olika
Är sportigast: Sigrid i think
Är lite borta: Jag xD
Är en läslus: hmm, Julia S & Mikaela typ.
Hade du velat bli ihop med: INGEN!
Spelar hockey: tror ingen.
Spelar/spelat trummor: Danielle, Lina och typ Arvid
Kopiera denna text och lägg in på bloggen, annars kommer nån i din klass dö!

Idag är det Torsdag

Jaha, idag är det Torsdag. Tänkte faktiskt inte hitta på så mycket idag. Jag ska mest bara vara hemma och dega. Fast senare ska jag vara med kompisar, som vanligt, hihi :) säger vad som händer frammåt kvällen. Jag vet inte riktigt vad som händer men vi har 2 alternativ, antingen blir det en myskväll hemma hos Fanny med film och godis. Eller så drar vi ut och träffar andra kompisar :) Ja, men nu ska jag äta Lunch, vi hörs!

Onsdag

Tjena! ;p
Vad händer idag? själv ska jag va me mina kompisar, som vanligt, hehe. Får se vad vi hittar på.
Förlåt för att jag inte blogga igår, men jag hade varken tid eller ork. Men jag var med mina kompisar och på dagen så var vi bara hemma och segade, och även på kvällen också. Vi åkte hem till Fanny och kollade på skräckfilm och åt godis :) jag stanna där tills 11 sen åkte alla hem. Men annars har det inte hänt så mycket. Bloggar i morgon, eller senare.
Love

Förresten, här är lite bilder på mej och Lisa i Fredags.




Ni fick också se outfiten jag hade i Fredags (;


Monday

Hejsan.
Vad händer idag då? Själv ska jag träffa kompiasr, och vi får se vad vi gör. Filmen som vi såg igår på bio, var faktiskt liite läskig men bra. Ja ni får helt enkelt se den själva! :) Har sovit över hos Frida, och vi var uppe till 3, är faktiskt inte trött,hehe. Men jag kommer säkert bli det ikväll. Nu ska jag och frida slänga i oss nåt i magen, är jätte hungriga. Vi hörs lite senare om inte i morgon. Puss på er!

Vi är bäst! :D

Bio med tjejerna

Heej!
Hinner inte blogga, men nu ska jag göra mej i ordning snabbt, och snart drar jag på bio med tjejerna och vi ska se på filmen "Låt den rätte komma in" Ha en bra kväll! :)

Lördag. 25/10-08

Hejsan!
Igår var en jätte trevlig kväll. Vi pratade,åt, och skrattade :) Förlåt för att jag inte la in en bild på min "kvällsoutfit" men in kamera hade inga batterier, hehe.

Jag sov hos Lisa och vi somna vid 3. Och vakna vid halv 11. Hela dagen har vi bara varit hemme och kollat på filmer :P
Snart måste jag iallfall göra mej i ordning, för jag ska på middag hos pappas flickvän klockan 6. Senare ska jag nog vara med tjejerna ;) Men nu ska jag gå. Puss Puss

HÖSTLOV!

Heej bloggen!
Jag är så lycklig nu. Äntligen är det höstlov. Slutade kvart över 1, so nice! som sista lektionen hade vi matte, och vi gjord eett prov, gick gaanska bra, ja vi får väl se vad jag får för resultat! Och så fick vi tillbaka vår NO-prov, fick godkännt :) pjuu..

Ikväll ska jag på middag hos Lisa (barndomsvän) och hennes mamma och hennes storasyster. Min mamma och min storasyster kommer också :) så det blir typ en tjejmiddag, mysigt! Inte för att det är väärsta fina middagen, men man vill ju vara lite uppklädd, haha så jag kommer ha svarta pumps, leggings, ett långt vitt linne och min ginatricot tunna jacka. Kan ta en liten kvällsoutfit sen, hehe. Jaa men nu ska jag äta lite mellis. Bebos=pussar!


Bra dag

Hej på er!
Har ni haft en bra dag? Det har jag haft. Förutom att det inte gick så bra på spanska provet, haha. Okej nu glömmer vi det. Annars har det varit en bra dag :) I morgon är det sista dagen innan höstlovet! Jaaa, fett skönt med lov! Hela lovet ska jag bara slappa vara ute med kompisar och vara lite med familjen :P

Nu sitter jag iallafall och äter glass och godis remmar, hihi.

y-u-m-m-i-e

vanlig dag

Hejsan! :)
Idag har det bara varit en vanlig dag. Skola,mellis,plugg och kompisar. I morn har vi ett stort spanska prov, jag kan säga att det det inte kommer att gå så bra. Har nämligen inte lagt åt så mycket tid på det. Aja vi får se hur det går. Oj nu rinner tiden i väg, måste duscha, ta på mej pyjamas hehe, och lägga mig i sängen och kolla på tv, naaajs! Det börjar ett program klockan 21.00 på kanal 6 som jag ska se, det är en skräckis den heter "Ghost ship" har sett den förut, den är inte så läskig som man tror, men faktiskt äcklig, haha :P aja vi hörs i morgon, Puss&Godnatt!

Min stora skööna säng, haha :D

Skola,mys,hemma

Heej bloggen!

Lyckades dra mej ur sängen och göra mej i ordning, sen dax för ta tunnelbanan till liljeholmen och tvärbanan till Luma. Haha ja, skola, skola , skola. Vad ska man säga? gillar ni skola eller inte? Jag kan säga, att jag INTE gör det. Förutom profilämnerna då, älskar sång :D Naathaliies.blogg.se sjöng solo idag, så fint och bra! Okej, nu ska vi inte prata mer om det! Punkt slut.

Kom hem vid fyra ungefär, åt mellis och sen stack jag till bästavän Fridaaa. Vi orkade inte gå ut så vi tog filtar och la oss ute på balkongen och åt godis, lyssnade på musik och snackade om gammla minnen och sen kom även Amanda och då var det slut på det lugna, haha alla vi började kittla varann, så omogna, haha. Det var både mysigt i början och kul sen!

Nu är jag iallfall hemma och ätit. Ska rensa min garderob nu, har oerhört mycket kläder, vissa ska slängas och vissas ska sparas, sen när jag är klar, så ska jag kolla på desperate housewifes(stavning?) Hörs i morn. Bebos!

Jag & Frida, blodsyster<3

Dry your eyes

Ja rubriken..en låt som jag har fått i huvudet. Sitter och sjunger på den hela tiden, den är så fin (: iallafall..
Förlåt för lite dåligt uppdatering, bloggade inte går för att jag hann inte, som vanligt haha. Nej men det får bli lite till och från som ni märker.

Igår somnade jag vid fyra! Och på natten menar jag då. Var inte alls ett dugg trött. Så därför är jag hemma, har sovit några timmar nu, men är fortfarande lite trött. Har tagit en dusch och ska snart värma lax och potatis i mikrion, mums (:
Nu ska jag iallafall städa mitt rum! Inte alls kul. Aja men vi hörs kanske lite senare om inte i morgon. XOXO.



Lördag

Godmorgon. Sovit gott? Det har jag. Sitter och lyssnar på en ganska gammal låt som jag lyssna på för några år sen, jag älskar verkligen den låten, lägger upp den :)
Okej nog pratat om de!

Idag ska jag nog vara med kompisar, vi får se vad vi gör idag. Har inte ätit frukost eller duschat, så det måste göras först.
Igår skrev jag inte för jag orkade inte, var inte på humör, hehe. Igår så hade jag en lugn kväll. Va bara hemma och åt jättegod mat som mamma hade gjort, och sen kom hon med ost,vindruvor,kex och sånt :) Och jag gick och la mej ganska tidigt för att vara jag!  typ vid 11, för annars brukar jag typ gå lägga mej runt 2. Men igår var en skön kväll, och idag ska jag nog dra ut och umgås med kompisar :) Vi hörs i morgon! Ha en bra dag.

Camilia & Nicole


Dessa personer, saknar jag helt sjukt mkt, och glöm aldrig att jag älskar er <3

Thursday

Hejhej.
Hur mår ni idag? Själv mår jag bra. Sitter med Amanda här brevid mej. Nu exakt har vi suttit vid datan i ungefär två timmar, och snart ska vi träffa Frida och Fanny.
Detta blev ett ganska tråkigt och kort inlägg, men ibland får det bli så. Nu ska jag ta nått och dricka. Pöss&kröm


Dagens;



Skinnjacka - fått av mami
adidas - köpt på Götgatan i en adidas butik
vitt linne - H&m
taits - H&m
Uggs skor - Din sko
Brun väska - Lånar av Alice

Min onsdag

Hola mi amigos! haha vet inte hur det stavas, menmen :)
Har varit med Nathalie en stund efter skolan. Vi har tagit lite ego bilder på oss, dom kanske är lite tråkiga, men jag lägger in ändå, och dagens outfit lägger jag in i nästa inlägg, haha. Även har vi ätit mackor med hagel slag, ja, ni fattar inte ni vad det är, det är choklad strössel från Holland som man ska ha på mackor, det låter inte gott direkt kan jag hålla med om, men det är jätte gott! :) Sen har vi bara suttig och segat vi datorn. Och precis kom jag hem och har hunnit ätit.
Nu ska ni får bilder!


Haha jag och Natta.

Natta <3

Så jäkla snygga vi är! haha ironisk.

Här har ni mej.


Home

Hej på er!
Stanna hemma idag, mådde inte så bra på morgonen, när jag var påväg till skolan. Så jag åkte hem och sov ett par timmar, och har segat framför tv:n nån timme. Har också ätit frukost, och tagit lite bilder :) Så nu lägger jag upp några.






Lite onödiga bilder, men härliga, eller vad tycker ni ?

Tillbaka

Heej !
Nu har jag kommit i gång igen, tur att det inte hade hunnit bli en vecka, haha ;)
iallafall, jag var i Götgatan idag med Alice, köpte adidas tröja. Jätte fin, Vit med guldiga ränder :) och veckan innan sa jag ju att jag köpte svarta Uggs skor, tänkte lägga in lite bilder på Adidas tröjan och skorna :) Hörs i morgon. Ciao!



Adidas tröjan fram i från...

..och bak i från.

Uggs skor.

Och slutligen en bild på mej :)

Blogg paus

Hej bloggen!
är så stressad, hinner inte med något nu, till och med bloggen är bortglömd. Så jag får nog ta en bloggpaus nån vecka eller längre, vi får se när jag orkar och hinner med. Förlåt, det har varit så dålig uppdatering nuförtiden, men jag ska kämpa, haha eller vad man nu ska säga.
Nu ska jag äta godis, hehe. Vi hörs. Puss


Whatever you like


Dålig uppdatering..jag vet

Dålig uppdatering..jag vet.
Förlåt! Har inte kunnat blogga för har haft så mycket plugg och andra saker. Känner att jag inte hinner, men jag har ännu inte övergivit bloggen, kommer fortsätta :)

Har iallafall varit i skolan som alla andra dagar och deppat, haha nej men det är ju inte direkt kul att vara i skolan, right? ;p Tänkte bara på att slänga in ett litet inlägg och fortsätta plugga, har så mycket läxor och skit nu, blir galen!
men vi hörs ju.. ha det gött.


Nu är det verkligen höst.

Lördag

Hej bloggen.

Egenligen skulle jag blogga igår men tyvärr så funkar inte internet hemma hos mamma, så irriterande! Men hon kommer fixa det idag tror jag :) jätte skönt med helg, somna igår halv 11 och idag vakna jag 9, men fortfarande ganska trött, :P

Var i stan idag med pappa. Köpte tights och skor, svarta hmm, vad heter de? kommer inte ihåg, men jag har tagit bilder som jag tänkte lägga upp, men så typisk som jag är, så glömde jag sladden hos mamma! får helt enkelt ladda upp bilderna nån annan gång. Vid 5 - 6 ska jag på middag med pappa,syster,bror,pappas nya flickvän och hennes barn, ska bli kul :) Sen senare vid 7 nånstans så ska jag åka hem till Lisa och ha myskväll, ska också sova där, så hela Lördagen är uppbokad! Vad ska ni göra för kul idag? Puss


Plugg



Nu ska det sättas i gång med lite  tråkigt pluggande!


mobil i skolan

Hej på er!
Har glömt min mobil i skolan så ni som försöker nå mej, får ringa hem istället. Det var det ända jag ville säga, haha nej, men jag bloggar lite senare om jag hinner. Puss


En vanlig dag

Hello :)

Har varit i skolan idag som vanligt, mycket lektioner, inte så jobbiga som de brukar. Hade engelska prov och det gick bra :) Också så kom tre 19åriga på besök från Afrika, odm berättade hur dom bodde där. Jätte snälla var dom :)

Träffade Alice en stund efter skolan och vi gjorde inte så mycket, gick till ic aoch köpte godis, hehe.
Har inte hänt så mycket speciellt.. så jag får ta och avsluta det här. Ska ändå äta nu. Ha det bra!

Haha crazy bild på mej och Alice.


RSS 2.0