vaaarmt!

Heej!
Nu har jag kommit hem från grönan. Vi stanna där bara 3 timmar, men det var så jävla varmt plus jätte mycket folk, så vi bara kände att vi inte orkade.

Ska iallafall gå och bada nu med Janine och Frida. Kram /Johanna.

Grönalund.

Hej på er!
Det blev ingen grönan igår för jag hade glömt mitt guldkort hemma, så det var ingen ide att åka tillbaka. Men idag ska jag och Frida,Janine och Jennifer dra till grönan, och Lisa kanske kommer :-) vi kommer vara där tills det stänger ungefär vid 10 eller 11, skulle jag tro. Men det blir nog ingen bloggning ikväll, I morgon så! Ha en bra dag, så hörs vi i morgon. Pussiluss!
 


Myskväll med bästavän.

Hej!
Idag ska Frida sova hos mej, vi har hyrt 2 filmer, den ena är en skräckfilm som heter  "Them" och den andra är en komedi som heter "little man" och så har vi handlat lite snacks, mysigt! ;-) men nu står Frida här och tjajar om att hon är jätte hungrig och vill ha mat, så nu ska vi gå och ta nåt i kylskåpet. Puss på er!

Ändrade planer

Hej igen!
förra inlägget som jag skrev, ser inte ut sådär idag. För Janine orkade inte vänta på mej för jag är för seg, så hon åkte själv till astron. Men jag ska iallafall träffa Frida snart och vi ska åka till grönan. Fast vi är väl där om typ ett par timmar. Frida är ju på landet och det tar nån timma för henne och komma hit.

Men berätta för mej! vad ska ni göra idag? :-)

Wednesday.

Heej mina kära! =)
vaknade för en stund sen av att mamma kom in med jätte mycket frukt i en skål, för hon vet att jag älskar frukt, haha så det var gulligt, och jag har snart ätit upp allt, hehe =)har tagit en dusch,suttit och lyssnat på musik lite på datan, och ska alldeles strax äta frukost. Vad ska ni göra idag? Jag kanske ska åka in med med kusin Janine, för hon ska tydligen pierca(stavning?) sig i tungan. Riktigt snyggt! ;-) Så hon vill att jag ska följa med. Men senare på dagen vet jag inte vad som händer, kanske drar ut och badar med Janine, eller träffar Frida för hon kommer hem idag från landet. Men nu ropar köket. Puss&kram!

Wonderful day.

Tjenixen! :P
Har haft en såå skön dag! Har åkt båt plus åkt gummibåt ,badat,solat,lyssnat på musik,ätit melon & jordgubbar,skrattat,grillat,ätit glass låter det inte härligt? Och dessutom är mitt humör på topp. Har ni haft en härlig dag då? =) Ska nu gå och handla lite snacks, Här får ni härliga bilder. Pussss!

 


Change

Var bara tvungen att lägga in det här. Jennifer lopez utan smink till smink, förändring? Jaaa!


Sol&bad

Hej alihopa!
Idag vakna jag klockan 1, fast jag och Frida gick och la oss vid typ 12, men det är bara för att jag har somnat så sent dom andra dagarna. nu är jag ialfall utvilad, skönt! Vad ska ni göra idag? Jag ska åka med min kusin och mina 2 mostrar till hellas och bada=) det ärsjukt varmt ute. Vi stannar där tills eftermiddagen, så senare kanske jag följer med Frida till hennes land , eller vi får se. Men nu ska jag hjälpa till i köket och packa ihop lite mat. Vi hörs. Puss puss!
 

Guten tag!

Heej! Rubriken är på tyska, och betyder, God dag! ;p
Jag somna med tjejerna klockan halv 6. Haha vi va jätte pigga hela natten, och nu vakna vi. Är faktiskt lite trött, men om man har varit uppe hela natten så är man ju det ;p men hur är livet? själv är jag lycklig :) Har haft så kul med mina kompisar, nu har jag verkligen insett hur mycket dom betyder för mej.

Men hur blir eran dag idag då? Själv ska jag vara med tjejerna ;) vi ska typ gå ut och bada eller så är vi bara hemma och tittar på nån film. Sitter framför datan med Kajsa & Alice medans Amanda och Frida sover. Ska snart äta frukost..
Ska ta lite morgonbilder på photo booth. Puuuuusss!


Fint väder

Hej på er!
Vad har ni gjort idag då? :) själv har jag varit och badat&solat med Frida,Amanda och Alice. Vi stanna där cirka 2 timmar, ja dte blev lite fram och tillbaka, sola,bada,sola,bada, men herregud vad varmt det är, dte kan inte bli varmare, så skönt, det känns som utomlands, haha okej jag överdriver :P
Snart ska vi ut och möta Kajsa, och träffa några andra kompisar. Jaja, men ni får ha det så bra, så hörs vi snart! Puss Puss!


Dålig uppdatering

Hej bloggen!
Förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag. Men jag har inte haft tid, har haft jätte rolig satt jag inte har tänkt på bloggen.
Men nu tänkte jag blogga lite.
Idag har jag varit med Alice,Frida och Amanda. Vi har cyklat och köpt godis, suttit på gräset och solat. Så det har mest varit en lugn dag :) Hur mår ni ? med mej är det som vanligt bra. Förutom att jag är liiiite förkyld. Visst är det härligt väder idag? jätte skönt. Men nu ska jag ut med tjejorna. Vi hörs, Puss puss!

Varmdag

Hej läsare! Hur mår ni idag? Med mej är det bra. Idag ska jag jogga med Frida och Kajsa, men jag vet inte om jag orkar i den här värmen, men efter går vi nog och badar. Vad ska ni göra idag då? :) Ja, min blogg har börjat blivit så tråkig utan bilder och så, men min data hos pappa är jätte konstig. Jag får väl försöka stå ut med det. Nu ska jag sätta mej på ballkongen en stund och äta vattenmelon. Puss på er!

White chicks

Hej! Idag vakna jag klockan 2, haha frida och jag sov hos kajsa och vi somna vid 6, vi vände lite på dygnet ;p Iallafall, vi har inte gjort så mycket idag, har bara slappat hemma hos kajsa och kollat på film, "white chicks" hahah jag äääälskar verkligen den filmen den är så grymt rolig! Och vi såg den till klockan 5, och så märkte vi att solen börja gå ner, så jag och Frida stack hem och åt, och snart ska Frida följa med mej och handla melon, yummie! Juste! Mamma ringde mej runt 4 och berätta att hon köpt skiiit snygga björn borg skor, dom är svarta typ som ballerina, Plus så hade hon köpt örhängen, bling bling ni vet ;-) Tack mamma, I love you! Så jag blev iallafall jätte glad. Men nu ska jag ta ett stort glas vatten.

Stan

Hej bloggen! Vad har ni gjort idag? själv har jag varit i stan med Frida och Kajsa. Jag köpte ett par skor på scorett, som kostade runt 350. Dom var vita med en liten rosett på, Jätte söta var dom =) Och så köpte jag en kräm för 15 kronor, det var alltså rea annars så kostade den typ 70 kr, så jag passade på! Kom hem för 20 minuter sen och har precis ätit. Nu ska jag iallafall gå och lägga mej i soffan en stund och ta det lugnt. Senare drar jag nog med Frida till Kajsa och sover över om det går. Ja, men vi får se hur det blir. Puss.

Söndag-20/7-08

Hej på er!
Hur mår alla idag då? med mig är det bara bra! jag har sovit över hos Lisa, och vi vakna jätte sent, klockan 1. Haha jag vet vi är riktiga sömntutor! Sen gick vi upp och gjorde jätte god frukost. Mackor,te,ägg och Lisa gjorde jäte god milkshake! Vi gick ut på ballkongen och satt där, Myysigt! haha vi tog ett foto men det blev inte så bra, men skitsamma.

iallafall vad ska ni göra idag? Jag och Lisa tänkte gå och bada sen kanske åka gummibåt=) 
Nu ska jag och Lisa göra oss klara.
Förresten här är bilderna från i går när jag och Lisa gjorde varm oboy med grädde muums!


mys på ballkongen i går kväll.

Haha lite konstig bild, men den bjuder vi på ;p

God frukost!


      
  Nu ska vi ut och bada, Pussar!

Rolig dag med Lisa

Hej alla!
Har haft såå roligt med Lisa (men det har man alltid!) Vi har gjort jätte mycket idag. Okej, nu ska jag berätta i detalj vad vi gjort. Jo, Lisa och jag möttes vid "apberget" som det kallas, haha jag vet, lite roligt namn ;p iallafall, vi möttes där och Lisa satt uppe på berget med filt,och vatten melon. Vi satt där en stund och snacka och njööt av vattenmelonen=) Sen solade vi lite, man blev faktiskt varm så vi gick ner och tog ett dopp. (Och vi har tagit några bilder när vi satt på berget som jag kan ladda ner snart.)Men vi tröttnade snabbt och stack till ett annat badställe, men där var det inget folk, och det är ju lite tråkigt men ändå skönt.
Vi gick hem efter en halvtimma och tog en dusch för vi var rätt frusna. Sen kände vi matlukten och var genast hungriga. Jätte god mat!! Haha medans jag satt och pratade i telefon så höll Lisa på och fixade på ballkongen med snacks,cola & glass :] medans sjöng vi karaoke, haha :) Nu sitter vi och lyssnar på musik. Har bilder från dagen. Bloggar kanske i kväll om jag orkar. Puss på er!  

Mm så gott det var!

Haha jag vill inte vara med på bild.

Lisa försöker fånga popcorn i munnen, men hon misslyckades varje gång haha!

Mys på Lisas ballkong.

Ungefär där vi bada.


Älskling & jag.

Så det var allt! Nu får ni ha en mysig kväll, för det ska jag och Lisa ha!


DANGEROUS

Haha jag var bara tvungen att lägga in den här. Låten är minnen från Danielles poolparty!


Hemmadag

Nu sitter jag hemma och har inget att göra. Kom hem från natta vi ungefär halv 12. Jag ska nog ha en hemmadag idag och bara slappa framför tv:n med lite choklad och läsk medans grabbarna sitter i mitt rum och spelar x-box, haha nööördar!
Men senare ikväll ska jag,brorsan och Terje bada! haha jag vet att det är inte direkt badväder men inte är man en badkruka heller! Nu ska jag tjocka i mig lite choklad..puss!
 


Dagens outfit



Myskväll med natta

Hejhej. Har haft en jätte mysig kväll med natta. Vi har ju varit på pizza restaurang och tog några bilder, men det går tyvärr inte att lägga in bilderna, men men ;p Sen så ringde sigge (mammas kille) och fråga om vi ville ta en båttur och det ville vi gärna, och vi hade tänkt att åka gummibåten men det börja spö regna tyvärr. Efter en timme så åkte vi hem till natta och skärde upp lite melon och kollade på ghostwisper, myysigt!  vi har tagit några bilder på oss i båten som jag ska ladda upp nu. Jag har haft en riktig mysig kväll med dej natta, måste säga att den blev lyckad!
Godnatt...puss
 
Haha jag i gummibåten.

Världens finaste ben..*not*

Haha ja, lite onödig bild, men visst var den sommrig?

Vacker bild. Tagen av natta.

Så härligt.

Så söt som vanligt.

Sååå himla fin, men mörk var den.

Nu ska jag sova, men vi hörs ju i morgon. Puss & godnatt.


Hej!

Nu är jag med natta och jag kom hem till henne typ vid halv två. Och vi har varit i en park och köpt glass och tagit liiite bilder ;) och nyss såg vi på en film som natta och hennes kusin har gjort. hahah den är såå rolig! Den filmen handlade om en mordutredning, Den va iallafall bra!=)

Klockan 6 ska vi till en restaurang , vi ska nämligen äta pizza! :P Vi kommer kanske ta bilder om det funkar, förut funkade det men jag kan inte lova att det funkar nu. Haha va rörigt det blev! aja..
Tror att jag sover över hos natta. Men nu ska vi gå och handla ingridienser till milkshake.
Bloggar kanske ikväll om jag orkar..Kram!


Go-cart

Hej! har precis kommit hem och tagit ett kvällsdopp med Lisa,brorsan & Terje. Har ni haft en bra dag då?=) det har jag. Det blev inte som jag hade tänkt mig. Jag sa ju att vi skulle bowla men nej, det blev det inte! utan Go cart, haha jag älskar go cart. Men jag typ krocka 100 gånger och jag suger,  haha kom typ sist av alla. Men jaja, det är inte hela världen! 
Och sen åkte vi hem och jag slängde i badkläder och stack till klipporna och badade med Lisa..Och terje & brorsan. Haha dom följer oss vart vi en går, sååå jobbiga! Iallafall men jag har haft en riktig härlig dag! Nu ska jag poppa popcorn. Pusskalas!
 

Badväder?

Hej bloggen! Är det badväder idag? När jag gick ut på balkongen så sken solen och nästan inga moln men sen när jag kände i luften var det lite små kyligt, men det kanske blir varmare ;) Okej, isåfall ska jag åka och bada med lisa i klipporna. Men vi kan inte bestämma oss om vi ska bowla eller bada&sola? men jag tror det blir bad:) okej nog pratat om det! Nu ska jag iallafall klä på mig & borsta tänderna. Puss!

blogga,blogga

Heej! Har precis varit med janine, och vi har inte gjort så mycket, hihi. Vi har mest skrattat. Punkt. Nu har hon iallafall åkt hem. Och jag vette fan vad jag ska göra? Kanske går jag ner till klipporna som det kallas, och badar lite med brorsan och terje. Jahapp mer har jag inte att säga, kände för att lägga in ett litet inlägg ;) Sååå, nu har jag bestämt mig ska packa ihop badkläder & sånt. Hörs i morgon. Have a good life!


Sameday

Hej allihopa! Idag blir nog samma dag som igår, först åka båt och sen träffa janine. Vi ska nämligen visa gästerna från Norge, dom vill se hur det ser ut i stan, så vi tar en runda dit :) Och sen så ska jag träffa Janine igen. Men vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra idag, vi får seee ;) Det här blev ett kort inlägg, men vi hörs, Kram!


Då var det kväll

Heej. Nu är det kväll och är dags för att blogga lite :) Har varit med min kusin janine idag. Vi har haft jätte mysigt. Jo, vi har gjort milkshake som vanligt som alla vill ha när dom är hos mej, haha! Och så har vi tittat på film "inte utan min dotter" den är såå bra, Hm..hur många gånger har jag sett den? 3,4 gånger? haha, men ni borde verkligen se den.
Jaja.. nu har min kusin åkt hem och sigges bror och hans son har kommit hit från norge, och dom stannar här 4-5 dagar. Kan inte fatta att det var 5 års sen jag såg dom! sjuukt längsen, kände knappt igen dom, hehe.
aja nu ska jag inte babbla om det. Sitter och pratar med lisa nu i telefon, Saknar henne såååååååååå mycket! Ska snacka med henne en stund, och sen ska jag gå och sätta mig på balkongen och snacka med gästerna.
Ha en riktig mysig kväll. Kramkram!


Gummibåt

Hej kära vänner! Nu har jag & min familj varit ute med båten. Jo, vet ni vad hemligheten var? Det var INTE en ny båt, men det var en gummibåt. Haha ni vet en såndär man knyter fast på den andra båten och sen sitter man och guppar. Ja lite komplicerat satt säga, men jag tror ni fattar! och det kom en jätte stor våg och jag flög men lyckades hålla i mig, haha det var jätte kul iallafall! =)

Nu ska jag träffa min kusin, hon är påväg till mig och jag saknar henne så mycket! Ska bli riktigt kul och träffa henne.
sålänge medans jag väntar på att hon ska komma, så sätter jag mig på balkongen nu. Men vi hörs lite senare.

Puss på pannan!

Ut med båten

God morgon! Sovit gott? Det har jag. Känner mig faktiskt lite bättre än igår. Så idag ska jag ut med båten with my family =) Känner att jag måste komma ut idag, var inne hela dagen i går och tog det lugnt, Okej slut pratat om det!
Jag går och tjatar på mamma vad hon har för hemlighet som hon VÄGRAR att berätta, hm..typiskt. Säkert har vi fått en ny båt?! för hon säger att när vi kommer ner till båten så får jag se, Så jag antar väl att det är de? aja nu ska vi inte gå in på detaljerna! iallafall nu ska jag göra mig klar. Kramisar!
 
 Me and my bestfriend, i miss u <3

Bilderna från igår med natta

Här är bilderna från igår när jag var med natta, haha jag och natta målade till en liten prick över läppen=)
 
Jag och Natta gungar.

Arkenparken.

Jag och Natta, vår skugga i vattnet.



Med dej har jag alltid roligt. Jag älskar dig!


Den här låten väcker minnen


Sunday

God morgon! eller det är ju dag nu typ? aja.. Idag ska jag nog vara hemma och ta det lugnt för jag är lite små förkyld. Så det händer inte nåt speciellt. Men jag kan berätta vad jag och nathalie gjorde igår. Nathalie kom till mig vid ungefär klockan 12.00. Och vi satte oss vid datan lite, sen så gick vi ut och köpte en isglass (calippo).. mm det är så gott när det är varmt ute, men det gick hål där under på pappret som man håller i, så det smälte ganska fort, haha. Sen gick vi till en park och gunga lite och tog mer bilder. Sen så tröttnade vi och gick hem till mig, och där kollade vi på film "sex and the city" ååh jag älskar dom serierna! Så vi satt och kollade i typ 2 timmar. Och mitten av filmen så gjorde jag & nathalie milkshake, med banan,apelsin och jordgubbar. Det älskade verkligen nathalie så vi tog mer senare =)
Och vi har tagit massor med bilder, men nathalie kan inte ladda upp dom för hennes data är konstig och hon vet inte vad det är för fel. Men men.. vi får se hur det blir. Ska göra milkshake nu, blev faktiskt lite sugen, men vi hörs senare. Kraaam!
P.S kommentera mer tack =)


 


Skånebilder

Hej! här är lite bilder från skåne. Puss.

 Här sitter Sara,Frida,Jag,Olle & Kalle.

halva fridas familj + jag.

Sara & Lukas.

mm..så gott det var!

vi spelar kort.

haha vilken flum bild.

Jag & Frida sitter och väntar på att maten ska komma.

kolla så söt, en liten mullvad!

Lukas & jag i malmö när vi tar en runda bland jätte fina villor, + glassen var såå god!

Sara & jag. P.S, Kolla in villan, grymt snygg!

Kolla högst uppe var vi i turning torso!

Inne i turning torso på lägsta våningen.

Kolla utsikten!

nice.

Hela malmö.

Så nu har ni sett lite bilder från skåne & malmö, men när frida kommer hem så får ni se ännu mer. Oj var jag vart trött, ska nog gå lägga mig nu. Godnatt. Kram!

beautiful


danielle nordell sjödin

Jag saknar dig jätte mycket bäbis! 
 


Good morning

Hej! har sovit jätte gott i natt somna direkt när jag kom hem faktiskt, men det är ju klart, när man åkt i nästan 5 timmar utan att ha sovit.

Idag iallafall så ska jag träffa natta =) saknar henne så mycket! Vi ska hem till mig en stund jag vet inte vad vi ska göra där men natta ville det. Och sen går vi nog ut! Har inte så mycket att skriva, men ja, vi får väl se om jag bloggar ikväll.
Kram!

 
borta bra, men hemma bäst. Stockholm!

Påväg hem från skåne

Hej på er! hur mår alla? jag mår great! (; nu sitter jag på tåget i första klass och surfar =) har åkt i nästan fyra timmar snart. Är hemma i stockholm klockan kvart i tio. Jo nu ska jag berätta dagen, det började med att jag och frida vaknade klockan 11 ungefär, vi åt frukost och jag gjorde mej i ordning och packa lite, sen vart klockan 2 och jag sa hejdå till frida :P sen kom taxin, och jag, fridas storebror och hans tjej åkte till malmö för vi skulle hälsa på saras kompis, och vi var uppe i sveriges största byggnad, den heter turning torso. Vi var högst uppe! och det var skit häftigt, och man såg ända till danmark, coolt va? =) jaa, och sen köpte vi en jättegod glass, mm så gott det va! hallon my favourite. Aja och sen vart vi hungriga och åt på burgerking. Och sen kom tåget.
åhh jag längtar efter min familj, så skönt och ska komma hem. Jo juste, frida stanna i skåne en vecka till med hennes familj och vi har tagit massvis med bilder, men dom laddar jag upp när hon kommer. Åhh så kul vi har haft det, vi har, badat,solat,hoppas stutsmatta,shoppat &  vi har varit på ett jätte skönt spa, fast det kostade typ 500 men jag och frida smet in, haha! vi blev kompisar med mååånga folk där men vissa var sjuka i huvudet. Alla hatar stockholmare, dom tror att vi är värsta snobbarna, men så är det ju inte, wrong! aja jag bloggar kanske i morgon får se om jag orkar måste packa upp sånt. Ja men vi hörs ju iallafall, Ha det bra. Puss!
Längst uppe var vi!

Kommer hem på fredag

Heej allihopa! det är så här, att jag stannade här en vecka till, så jag kommer hem på fredag. Och då skriver jag allt vad jag & frida har gjort, det har varit jätte fint väder här men idag tyvärr så regnade det, så nu sitter jag och frida på internetcafe. Som tur är har fridas pappa en kamera som vi har tagit massa bilder  med, men dom laddar jag upp när jag kommer hem, Men jag hoppas iallafall att alla har det bra. Så hörs vi snart. Pussar! // Johanna

RSS 2.0