Adidas tröjan

Det är den här adidas tröjan som jag vill ha !



Friidrotts dag

Hej! sorry för att jag inte blogga igår och ladda upp bilder. Men det hände sen sak.
Bloggar senare och kanske lägger in bilder om jag orkar.

Iallafall, idag har vi friidrotts dag med skolan, i enkede ip. Slutar runt 2-3 tiden. och börjar nio, så nu måste jag börja avsluta det här. Ska möta Nathalie snart i liljeholmen. Hörs senare!

obs. Förlåt för slarvigt inlägg!


Bilder från dagen

Här är lite bilder från Amandas fina system kamera :)


Jag,janine,alice och frida <3

Janine, min bästa kusin :)

Amanda min älskling :)


Söndag

Hej bloggen!

Idag har jag varit med kompisar, i stan och Amanda köpte en skiiiit fin adidas kofta och plus bag jeans. Så avundsjuk! Snart så ska jag köpa min favorit adidas tröja. Jag älskade dne första ögonblicket, det är heelt sjukt vad jag älskar den, men den kostar 700, får typ köpa den om 3 månader, fan! neeej kan inte vänta så länge, max en vecka! Sen ska jag ha den! haha :P

Jag har ju fått en digital kamera, förlåt för att jag inte laddat upp bilder, men har inte hunnit att installera, ska göras i morgon.
Nu ska jag iallafall gå och byta om till myskläder och stitta på tv med pappsen. Puss!

P.s lägger in den vita adidas tröjan i morgon, som jag tog kort på :)


Foundation och rouge

Det här köpte jag i stan idag.


Akon


Dör för den här låten :P

Fredag

Heej.
Sitter i skolans datorer, har redan slutat men jag väntar på Amanda. Och Alice är här och snart kommer Janine :)
Igår  fick jag presenter. en digital kamera som jag har önskat väääldigt länge, bamboo örhängen, silver pluppar till näsan, presenkort på 500 på h&m, och pengar :) Är så glad!

Idag är det Fredag och jag ska ut emd kompisar som vanligt på Fredagar :) haha men vi hörs i morgon. Puss

25 september

Heej bloggen!

Idag fyller jag åååår :D har inte öppnat några presenter än, ville vänta tills middagen :) Har varit en super bra dag, förutom alla lektioner då :P men vid lunchen så kan man säga att Danielle överraskade mej, hon gick runt till alla i matsalen och sa att dom skulle sjunga "ja må hon leva" haha ja ni fattar. Och det gick ju bra. Alla och då menar jag att ALLA ställer sig upp i matsalen och börjar sjunga. Pinsamt var det men roligt också. Tack alla för eran uppmärksamhet :) Fast det var ju inte bara jag som fyllde år, typ 6 pers i skolan som också fyllde år idag.

Snart kommer Frida till mej och tar med sej äppelpaj, yummie. Sen sticker jag hem till mamma vid 6 tiden och äter middag, tårta och öppnar presenter! :) Skriver senare eller i morgon vad jag fick i present.

Förresten, det är inte bara jag i familjen som fyller år, även min tvillingbror! :) Gratta mej så blir jag glad! Och om ni känner min bror så gratta honom också, haha :)

Hemma från skolan

Heej. Jag sa ju att jag skulle blogga sen i förra inlägget. Men kan inte göra de ikväll ska plugga som fan :P och egentligen skulle jag göra det imorgon men då kom jag på att jag fyller år den 25 sep (som är imorgon) och det är ju inte så kul att plugga på sin födelsedag, eller hur? :P Men imorgon fyller jag iallafall år, och jag längtar så. :)

KANSKE om jag hinner plugga klart så bloggar jag, men vi får se. Hörs annars i morgon. Byebye


Haha en bild på mej med min naturliga hårfärg, fast det är lite ljusa slingor :)
Bilden är tagen för ca 2 års sen.


I skolan

Hej på er!
Hur mår ni? Jag mår bra. Sitter vid skolans datorer. Hann aldrig skriva igår vad jag gjorde på eftermiddagen. Men jag var iallafall i stan med Amanda. Köpte en midje-kjol från monki, kostade 250, köpte även silver örhängen, inte runda utan små :) Ojoj, nu börjar snart min lektion. Hörs senare. Puss.

 
hittade ingen bättre bild på den här midjekjolen, men den här var det iallafall!


Sorry

Hej mina kära..

Förlåt för dålig uppdatering, internet har inte funkat, så jag har helt enkelt inte kunnat blogga :/
- I söndags var jag på en teater med Frida och Amanda, faktiskt lite lång tråkigt i början, men efter ett tag blev det bättre.
- I måndags (igår) var jag i skolan och när jag kom hem har jag baaara pluggat hela eftermiddagen, och på kvällen satte jag på en film. :)

Kom precis hem från skolan, och är helt svettig, haha har dansat street, I love to dance street! :)
Nu ska jag iallafall duscha.


Sååå trött..

Hej bloggen. Har verkligen inge lust att skriva, jag är såååå trött! Jag och mina kompisar var typ uppe hela natten, har bara sovit två timmar, så jag har ingen kraft nu. Men jag kan inte sova och har ändå inget att göra så jag slänger in ett inlägg iallafall.

Ska snart sätta på en film "barnhemmet" ska kolla med Frida,Alice och Amanda, och så har vi köpt godis :) haha kmr säkert inte orka att hålla ögonen öppna, vill sooova! Ska typ försöka göra de nu igen satt jag orkar tills ikväll, för då ska jag grilla me kompisar :) Ha en bra Lördag. Puss


19 september

HOLA.
Idag är det Fredaaaaag. Idag blir det tjejmiddag hos Amanda som jag skrivit förut som jag minns? och senare drar vi ut och roar oss! Vi kanske sover över hos Kajsa, hoppas =) hmm..idag som ni vet har jag ju studiedag och jag ska nog städa mitt rum,packa lite kläder som ska skickas till mamma :P och lite annat.. ój, nu vart jag genast sugen på varm choklad med grädde, yummieeee. 
 


Nu är det klart

Godkväll..
som ni ser är bloggen klar nu. Fixade faktiskt själv! har lärt mej lite nu :P Men headern måste fixas nån annan dag.

Vad ska ni göra ikväll då? Själv ska jag kolla på heroes, som pappa spelade in igår kväll, och så ska jag göra varm choklad, mums :) imorn har jag studiedag igen, så härligt, ska vara uppe läääänge, haha. Aja, vi hörs i morgon.


Studiedag

Godmorning.
Idag och i morgon har jag studiedag, så skönt! Så jag ska bara ligga hemma och slappa. Amanda har också studiedag, så hon kommer hit sen =) Jag vet, min blogg ser så tråkigt ut, bara grå.. men när Amanda kommer hit så får hon fixa åt mej om hon orkar, haha :P ska snart göra ordning lite frukost och sånt. I övermorgon är det Fredag, det går så fort! Och Amanda ska ha tjejmiddag. Ja, men det är tomt i mitt huvud nu så jag ska nog avsluta det här. Pusss


my favorite song!

Dax för bloggning

Hej på er! Hur har ni haft er? Jag har haft det bra, ligger faktiskt bra till i skolan nu, går bra med alla läxor, så skönt. Idag i skolan så har det mest varit en slapp dag. Vi har kollat på några i klassen när dom har uppvisining i ett nummer ur the wiz, alla gymnaiserna kollade. Och så har vi haft drama och sång, så inget pluggande! =) Efter skolan så stack jag till Alice och Amanda och vi bakade kladdkaka, Mums! Sitter nu och äter en bit.
Ska snart ut och träffa Alice,Amanda och Frida, vi ska sätta oss på altanen i gungmattan och tända ljus, myspys.

Måndag

Heej bloggen.
Jag är så ledsen att jag inte bloggat, har verkligen inte haft tid, har fullt upp med skolan. Tror att jag måste ta en blogg paus ett tag.
Men iallafall, idag har jag varit i skolan som vanligt. Började 8.10 och slutade 15.00. Sen åkte jag hem och träffa Alice,kajsa,Frida och Amanda. Efter åkte jag hem till mamma och hämta en skinnjacka som mamma har köpt, fick även en svart stickad kofta med knappar, jätte söt, Tack mamma! är så glad =)

Men nu vart jag jätte törstig ska ta ett glas oboy. Pusspuss


den ser ungefär ut så här!


Tjejmiddag

Godmorgon på er. Vakna för ett tag sen och har legat i sängen och dragtit mej. Idag är det tjejmiddag hemma hos Kajsa ikväll det kommer bli jätte mysigt och kul, och så ska vi sova där =) hon har typ ff hela tiden, yes! Så jag, Alice och Frida ska åka in till stan och köpa presenter, jag kanske köper bamboo örhängen för det vill hon ha =) men hon vet inte att jag har en blogg och hennes internet funkar ändå inte så hon vet inte vad jag ska köpa åt henne. Men vi får se vad det blir. Iallafall jag glömde berätta vad för tema vi ska ha, det är catwalk tema. Haha, ja vi ska åka till Kajsa sen iförrväg och sminka oss och göra ordning och och sånt.. Jag ska iallafall ha, tajts och en midje kjol,klackskor och en hög bulle mitt på huvudet, låter det inte fint? haha :P Ja, jag får helt enkelt berätta imorgon hur tjejmiddagen va! Men nu ska jag äta frukost. Puss & kram.

Torsdag...

Heej! Hur är det ? Jag mår bra men ändå ganska trött och så är det lite stressigt i skolan. Har fått sjuuukt mycket läxor, typ 20 läxor som ska hinnas till måndag! hur tänker dom egentligen? dom vill ju bara plåga oss känns det som. Aja, så jag ska iallafall plugga idag, booooring! snart kommer mamma hem och ska hjälpa mej, så nu måste jag skynda mej att skriva lite. Förlåt för jätte dålig upptadering, men om man har skit mycket läxor, så har man. Men när jag pluggat och ligger bra till så lovar jag att börja blogga mer igen. Nu sitter jag här och äter choklad kakor och dricker saft =) ska nog avsluta nu. Men vi hörs. Ta hand om er. Puss.


så gammal bild.

Hej bloggen

Förlåt för att jag inte bloggade igår, men jag var med Lisa hemma hos henne och sen åkte jag hem vid halv nio och pluggade liiite. Men nu sitter jag vid skolans datorer och spelar lite spel. Så jag passade på att slänga in ett litet inlägg, men nu hade jag tänkt att fortsätta spela bubble trouble. Bloggar ikväll. Puss.
P.s jag vet min design är inget vidare fint, men jag älsakr Chris brown :-)

Skolfotografering

Hej på er!
var i skolan idag och hade fotografering, fyfan vad jag hata fotografering gubben, han satt fan och bestämde hur jag skulle sitta och hur jag skulle ha mitt hår? blev skit sur. aja, blev INTE nöjd! Natta och Danielle blev skit fina =)
slutade halv fyra och nu är jag hemma och har ätit mellis, & NU är Frida och Fanny hos mej. Ska snart dra ut och träffa Amanda och Momme.
Hejdå!

P.s förlåt för slarvigt inlägg.


P.s

Hej igen!
min blogg ser tråkig ut, jag vet! jag råka trycka på en knapp så gick allt bort, så nu har jag vit bakrund, men nu måste jag fråga någon som kan hjälpa mej. Bloggen ska bli finare!


Tråkiga Söndag

Hej bloggen.

  

Vad helgen har gått snabbt, tycker ni inte? idag är det Söndag, skola i morgon. Inge kul.
Idag hade jag tänkt att åka in till stan med Frida, Sophie fyllde år igår och Kajsa fyller år idag. Så vi ska köpa presenter till dom. Funderar också på om jag ska färga håret mörkbrun igen? eller jag har ganska mörkt, men mörkare tänkte jag. Aa men jag får se. Och om exakt 16 dagar fyller jag år, WOHO! Vet ni vad jag önskar mej? Adidas tröja,  jeans, bamboo örhängen (guldiga ringar) en litet smycke till min piercing i näsan, m.m Orkar inte rabbla upp allt. Men mycket mer vill jag ha! ;P Nu ska jag göra smoothie, yummie.


Spa med tjejerna

Heej!
Kom precis hem från Kajsa. 6 stycken var vi som sov hos Kajsa, det var skit kul. Det hände mycket saker, hehe som jag inte ska ta upp ;P

Aja, Idag är det Lördag och jag,Frida & Amanda ska snart gå ner till bastun, vi ska ha spa, Jätte skönt! Alla känner att vi måste fräschas upp lite. Vi ska ta med krämer och även apelsiner. Gott och äta när man bastar.  Jo ni undrar nog vart vi ska basta? Alla vi bor i ett kollektiv hus, där har dom matlagningar för dom som vill äta nån gång? det har jag sagt förut,  bastu har dom, gympasal  m.m. ja, nu vet ni iallafall det. Mys ska det bli! ;-)

Senare har vi några planer, ska möta Alice and the company, haha. Och vi ska kanske grilla om det inte regnar, vi får seee!

Nej, men nu ska jag packa handduk och sånna grejjer. Vi hörs.
 

Fredag är bäst

Heej bloggen!
Hur är det med er? Med mej är det bra, det är ju Fredag bästa dagen på hela veckan! Då man kan vara uppe sent och vara ute med kompisar och umgås. Fredag är helt enkelt bäst!
Okej, slutade skolan klockan 3 och sista lektionen var idrott, var faktiskt helt okej om jag ska vara ärlig, vi sprang 60 meter och hoppade längdhopp och sånna grejjer. Ja, iallafall nu kom Amanda hit och vi ska göra ordning lite kladdkaka.
Bloggar i morgon. Ha en bra Fredag, Pussaaaar <3


Skolan & stan

Hejhej!
Efter att jag varit i skolan och väntat på Amanda med Natta en timme, så har jag också varit i stan med Frida,Amanda,Alice,Kajsa och Bella. Jag köpte en "jacka" i läder i färgen svart, har länge velat haft den, och idag köpte jag den! Kostade 299. Men det är inte direkt en jacka utan väldigt tunn jacka som man kan ha i höst ;-) Jäääätte fin är den! :-) i`m so happy! Hahah. Nog slutpratat om de, fick också reda på att Naathaliies.blogg.se ska till Italien om en vecka, lyyyyckos! Hon kommer komma hem helt brun. Så avundsjuk..!

Iallafall, kom precis hem och har ätit. aa, Linn (min storasyster) fick nyss såg på jackan, och går efter mej som en svans och tjatar att hon vill låna den? men glöm och dröm ;P haha, aja ska nu ta på mej mys kläder. Puss.


Kolla va fin den är! Jag älskar den..

School

Hello.
Har varit i skolan idag som vanligt och pluggat järnet! Många läxor nu som jag gjort klart....nästan. Känns iallafall skönt. Slutade vid 3 idag och åkte hem och åt mellis och tittat på tv lite. Snart ska jag till stan med Frida, måste till astron och kolla min piercing, den har åkt in en bit i näsan, får inte ut den..konstigt. Men hon får hjälpa mej och så får jag kanske byta plupp, who knowes? :P

jaja, men nu ska jag fräscha upp mej lite, måste ta en snabb dusch och byta kläder och sånt, vi hörs kanske ikväll annars i morn, right? :-)


Jag & bästavän Frida :-)


2 september

Sitter just nu med mina favvosar, Frida,Alice och Amanda. Vi lyssnar sönder på Broken. Världens bästa låt. Aja iallafall, har varit i skolan och pluggat och haft mååånga lektioner, jobbiga men ändå vissa roliga. har sjungit,dansat och haft teater, det var kul :P slutade klockan 4 och stack hem och pluggade matte. Nu är jag äntligen klar!
Ska ut med mina kompisar nu en stund.


Låten Broken. I love this song!

Amy Winehouse

 Från normal till anorexia. Stackars Amy.
 


Hemma och är sjuk



 Heej. Hur mår ni? Själv är jag förkyld, Inge kul. Sitter här och lyssnar på musik och snyter mej ;P myyysigt! haha..not.
Jahapp..ska snart lägga mej framför tv:n och göra ordning lite frukost, min mage bara kurrar av hunger.
Alice som bor granne med mej är också lite sjuk, och hon ska komma över hit. :-) Kan inte sluta och tänka på min födelsedag . Lääängtar så mycket! mindre än 3 veckor typ. Mycket önskar jag mej, och då menar jag MYCKET! :P haha kommer inte få direkt allt då, men men ....
Nu ska jag iallafall avsluta det här. Bloggar om en stund. Ciao.

RSS 2.0