Heej

Vakna nyss, har ätit frukost & tittat på tv. Frida har feber så hon kanske inte orkar göra nåt idag, men hon skulle höra av sig när hon mådde bättre ( hoppas du blir frisk ) aja annars åker jag väl med någon annan kompis till stan och shoppar , får se hur det blir. Ska göra mej i ordning nu och få pengar av mamma och pappa, tack! :)
senare på eftermiddagen så ska jag grilla, får se om jag orkar skriva i kväll! // J

image56lite suddig bild, men man ser ändå :)


Bad & Båt

Jo, kom precis hem från att ha åkt båt med familjen, det var faktiskt härligt att komma ut bara med familjen och åka en stund, men jag ville att frida skulle följa med men hon hade lite feber, krya på dig älskling! jag har iallafall varit i skolan idag och vi sluta 2, sen åkte jag hem & träffa frida. Och vi gick ner & träffa några andra kompisar. Vi bada,åt glass och solade,  håller på dö i värmen, men det e jätte sköönt, hoppas det är sol för det mesta hela sommaren :)
aja drar typ in till stan me frida i morgon och ska köpa skolavslutnings klänning, ett par skor och örhängen. Har inte så mycket att skriva mer, men jag tror jag skriver i morgon, puss hej !
image55 fin båt och väldigt stor :O


Saknar Thailand!

image51image52image53image54


Långdag

Hejhej, det har varit en jätte lång dag idag, vi slutade fem. Hela skolan gick och kollade på niorna som hade pjäs idag , pjäsen hette "Hair" och den höll på i 2 timmar så det var därför vi sluta fem. Efter skoldagen var slut så skulle jag egentligen följa med natta till ringen i skanstull för att köpa klänning, men jag kunde inte för jag var helt slut efter den långa dagen. Så nu är jag hemma och har duschat och tar det lugnt, frida ska typ komma hit en stund och snacka och äta glass :) Idag tog jag aldrig kort på dagens outfit, men jag pallar inte, orkar inte ta varje dag. men ni får se bilder från dagens outfit nån annan dag ;) det är skolavslutning om typ fyra dagar, yes längtar verkligen! jahapp har inte så mycket att skriva om , kommer inte skriva nått mer ikväll, men jag skriver i morgon om jag har tid. ha det bra !


Dagens outfit

Hej igen, här är bilder på dagens kläder!
image38image39image40

Onsdag

Hejhej, har varit i skolan idag, har varit en ganska långdag idag men vi hade typ bara tre lektioner idag. På rasten gick jag,nathalie,danielle och paulina till "tårtan" som det kallas, det är skit härligt där, vi sprang runt och skrek som galningar, tog kort , åt godis och solade. Sen så vart det lunch och vi stack därifrån, sen var det bara lektioner resten av dagen. Aja sen så gick jag och paulina till lumaparken och satt och solade igen och snacka. Och tvärbanan kom och vi åkte hem. Nu sitter jag med frida och hon får damp för att hon tycker  hon har kort hår bara för hon klippte topparna haha XD ( men det är inte så kort som hon tror. ) men jag & damp frida ska snart ut och träffa nåra kompisar. jag har tagit kort på dagens outfit, men bilderna kommer senare, så ni kan checka in min blogg ikväll. Hejdå :) Här är bilderna föresten, hade riktigt roligt med er!


Extra litet tillägg!

Ville bara visa dagens outfit :
image36
Svart tröja - från H&M. Vitt linne - från GinaTricot. Bruna tights - också från H&M
Nu är det Desperate Housewifes på tv så byebye, vi hörs&ses!

godkväll

Hola hola! har precis ätit världens godaste mat tycker jag :) stuvade mackaroner med köttbullar, haha det e skit gott! har varit med frida & amanda och vi åkte till liljeholmen för att amanda var tvungen att köpa nåt, och jag köpte ben&jerry, (sitter och äter det nu) herreguud va gott det är! det är godaste glassen som finns! min pappa sa att det inte var värt priset 50, jag kan hålla med att det är lite för dyrt men ändå så är det jätte gott! och när pappa fick smaka så tyckte han helt plötsligt att det var värt , haha så gott tyckte han det va! aja iallafall, jag tog kort på dagens outfit idag men jag kan tyvärr inte lägga in bilderna för det är på nathalies mobil och hon är inte inne, men jag får ta kort nån annan dag på dagen outfit så får ni se ! ;) jag berättar vad som händer fram mot kvällen, för jag kommer nog inte blogga nåt mer ikväll. Jag ska plugga lite till, ut med kompisar, och sen ska jag titta på desperate houswives, det programmet är så bra! aja ska plugga nu, men kika in i morgon kväll! ciao ciao!

image35


skolan & globen

Hej allihop! idag har jag varit i skolan som vanligt, vi slutade typ vid 3 och jag åkte till Globen  med nathalie,paulina och danielle, jag köpte två par vita kort strumpor haha, men jag behöver faktiskt det börjar ta slut på stumpor i min garderob xD aja sen så när vi hade köpt strumpor dårå, så fick jag lite pengar över så vi gick vi till mcdonalds och åt glass, yummie! sen åkte vi hem.

Och nu är jag hemma och har duschat och ska snart träffa frida & amanda. Fast jag kan bara göra något en kort stund för jag måste hinna plugga och fixa min formelsamling inför provet på torsdag , åå vill inte! sen så ska jag nog ta det lugnt. Jahapp, nu ska jag dra och träffa kompisar, men jag tror jag hinner blogga ikväll, annars så gör jag det i morn! have a good day !


Måndag

Hej på er! idag har är det måndag och jag har varit i skolan, har haft ganska lite lektioner typ bara tre. Det var faktiskt ganska god mat idag, det blev ris och vårullar. vi slutade 13.50. Sen så mötte jag amanda och vi åkte hem till mig och åt mackor, efter det gick vi till henne ( vi bor grannar) och där klippte hon min lugg, och nu sitter jag med amandas bärbara data i mitt knä och bloggar medans hon sover. Vi ringde frida och undra om hon ville göra nåt men hon kunde inte för hon skulle plugga, bajs på henne, hähä ! jag & amanda ska typ lite senare gå och handla ben&jerry på konsum, fett gott! fast jag vet inte hur det smakar, men alla säger att det e jätte gott, och det e de säkert. Vi ska väl ut sen och hitta på nåt. men jag kommer nog blogga lite senare så då skriver jag vad vi har hittat på, ni som e nyfikna ! ha det bra allihopa! här e en söt bild på amanda :)
image34

kläder till sommaren!

HERREGUUUD! jag måste fan börja köpa sommar kläder nu! sommaren e ju nästan här! tänkte kolla lite på internet va jag ska köpa, måste köpa mkt shorts,linne,ballerina skor, bikini,solglasögon,väska,måååånga klänningar och kjolar!
ni som hittar nåt fint sommar kläder kan väl tipsa mig? det vore skiiit snällt ! juste måste också köpa klänning till skolavslutningen ! jag slutar skolan den 5:e och börjar 25:e fett sköönt! förra året sluta vi 13:e jätte sent! tror jag drar till stan me frida nästa helg och köper sommarkläder, måste snylta lite för mamma & pappa så jag får mer pengar, hähä. jag måste också börja träna nere på vårat gym satt jag får fiin mage tills sommaren ! :D

image29image32
image31image33

skönt väder, och lugn dag.

på morgonen vakna jag hemma hos natha, haha jag glömde att jag hade sovit hos henne xD , vill tacka för den mysiga och roliga kvällen med dig, vi måste göra om de! :)  iallafall , idag skulle jag egentligen på grönan med paulina men det blev inte så för hon hade ingen lust, och jag ringde som en galning till massa kompisar men ingen kunde -.- så jag och pappa gick ut och satte oss vid vattnet  och köpte glass, sen handlade vi , det är så skönt och härligt väder! hoppas det fortsätter. Efter en timma så gick vi hem, jag satte mig på balkongen och solade. sen tog jag en dusch, och nu sitter jag vid datan och har inget och göra, men ibland är det faktiskt skönt att bara vara hemma en hel dag och ta det lugnt. juste, det är morsdag idag kom ihåg att gratta er mamma. aja nu ska jag nog äta är jätte hungrig, men antingen skriver jag i kväll om jag hinner och har lust eller så skriver jag i morgon, ha det bra allihopa!

image27

min lördag

hejhej, idag vakna jag ungefär vid nio tiden och kunde inte somna om -.- sen ringde jag natha och bestämde att jag skulle komma till henne när jag var klar, så jag stack till henne vid ungefär halv 11 sen så när jag kom till henne så kudne inte hon bestämma vad hon skulle ha för tröja XD men hon tog en grå hood tröja till slut :P och vi åkte till grönan me danielle,lina och paulina. jag, paulina och danielle gick in så länge medans natha och lina köpte guldkortet. vi åkte extream,popexpressen,lilla frittfall och bergodalbanan, vi åkte ganska lite :P men natha våga typ inte åka nåntingXD haha första gången natha våga åka bergodalbanan , haha så söt hon e! jag och paulina börja bråka me nåra äckliga fjortisar haha ;) dagen gick och vi åkte hem, och nu e jag hemma hos natha och ska sova här :) berättar lite vad vi ska göra i kväll innan jag loggar ut. kolla på film, äta chips,glass och dricka drinkar i bubbelbadet :P vi ska ha mysig kväll. skriver i morn hare bra, pusspuss! 
  här får ni kolla på bilderna från grönan. 
image19
image21image22image23
image24

hola

heej, har inte skrivit på typ två dagar har inte hunnit, för jag har varit tvungen och pluggat och sånt. nu sitter jag i skolan och har trååkigt. ska snart ha lektion -.- har inte hänt så mkt på sistone, ska ha lektion nu skrivieer kanske i kväll om jag hinner puss!

utflykt me klassen -.-

heej, idag vakna jag klockan 6 av att danielles söta katt hoppade på min rygg och bet mig i benen XD vi gick upp och åt frukost, fixade oss och stack, vi åkte buss till tyresta nationalpark och va på museeum , pratade om natur :p
sen så vart det lunch och vi åt våran matsäck. det finns tre killar i vår klass dom e som 5årinagr , springer runt och leker dinisourier, alla vi fick damp och sprang runt och kasta kottar på dom XD sen så gick vi i skogen och såg en ödla utan ben, den tappade svansen för den blev så rädd :s och sen så slutade vi, och nu sitter jag hemma hos danielle och ha ätit, vi ska snart ut och stutsa stuts matta XD
skriver ikväll eller i morn (; hejdå <3

Jag älskar dej mest <3

Mamma, jag vill bara säga att jag älsakr dej mest av allt, du finns alltid där när jag behöver prata, du förstår mej och jag kan verkligten berätta allt för dig, du är verkligen den bästa mamman som finns jag svär! jag kommer alltid älska dej oavsett vad, du är det bästa man kan ha , mamma du är en ängel kommer aldrig släppa dej, jag kan inte beskriva min kärlek till dig mamma, du är verkligen bäst, utan dej finns jag inte. tack för att du är min mamma, jag älskar dej verkligen mest av allt , om du dör så dör jag! <3


 mamma du är allt för mej.

Skolan

Hej :)
Har varit i skolan idag och haft jätte jobbiga lektioner -.-
Nu sitter jag hemma hos danielle och chattar.
Sen ska vi ut och bada i hennes pool och springa in i bastun :D
och senare ska vi sitta framför tv:n och titta på film och dricka cola o äta ostbågar XD
Haha, tjockisar :)
SKRIVER INTE IKVÄLL I MORN SKRIVER JAG!
Här e en bild påmej och danille men man ser inte danielle så mycket!
CIAO !

image16behöver bara säga tre ord, jag älsakr dig <3


God morgon!

Hejhej det här blir ett väldigt kort inlägg, vakna precis. Ska äta frukost och chilla lite. Sen ska jag träffa Sophie och Frida och vi ska typ till Rixfm festival eller så vare NRJ kommer inte ihåg . Men vi ska iallafall ha kul, och sen åker vi hem till Sophie och sover där, aja skriver i morn och kanske ikväll <3

image12image14image15
Alltid vi oavsett vad, kmr aldrig lämna er, jag älskar er obeskrivligt mkt! <3

The wiz

Heeej :) Idag hade vi show i vår skola och det var JÄTTEKUL! Showen heter The Wiz och jag hade en huvudroll och sjöng:D Det var jätte kul :P Haha men jag såg helt knäpp ut.. Vi började idag 9 och slutade 9. Aja nu har jag kommit hem från den långa dagen har precis ätit och e jätte trött, ska snart gå och lägga mig i soffan och titta på tv. Jag vill bara säga att showen ägde och det var jätte kul! :D
Hare bra
image10


Hej..

Heej, jag berättar lite kort nu för jag okrar nt skriva ska hem och packa och titta på efterlyst  :P idag träffade jag sophie & frida , vi åkte hem till sophie och slingade hennes hår blont sen så vart frida och jag jätte hungriga så vi åkte hem till frida och åt middag där, och jag tog typ 3 poptioner XDhaha jag låter som en knubbis, men jag var faktiskt jätte hungrigaja sen så försökte frida och jag skrämma henns brorsa me sån där läskigt klipp när det bara kommer upp ett ansikte, men han sa bara : aha.
haha vi trodde att han skulle skrika XD aja nu ska jag hem. JUSTE! i morron gäller det! min klass ska ha show inför skolan och föreldrar , och jag ska sjunga :P aja önska mig lycka till.. hare bra <3


längtar till sommaren

ååh va jag längtar tills sommaren kmr, fast den e ju påväg nu :) iallafall nu tänkte jag skriva vad jag ska göra i sommar.

1.bada & sola som fan

2.mysiga grillkvällar
3.va me kompisar
4.till grönalund
5.åka till skåne me frida plus landet
6.bada i danielles pool med paulina,cami,natha, nicco och självklart danielle:)

7.festa
8.ska försöka rymma med frida till californien XD
9.åka till släktningar

10.måste bli brun!

11.tälta :P
12.sova och chilla
13.åka till göteborg kanske
14.sitta vid solnegången
15.ha picnick XD
16.måste ha en kille :P
17. ha kul !

det är ungefär vad jag ska göra men det kmr bli mkt mer ! ;)


image9


god morron!

heej, vakna nyss, idag ska jag nog gå ut och va me kompisar och hitta på nått, kanske drar till stan elr jag vene,  aa men jag är ledig idag och tänkte ska äta frukost och typ göra mej iordning snart, så jag kmr inte skriva så mkt nu, men jag skriver lite ikväll (; hejdå <3

varit ute me frida

hej igen, nu börjar det bli kväll och jag tänkte skriva lite :P vid ungefär 6 så åt jag och frida i matsalen, vi bor alltså i ett kollektiv och dom brukar laga mat och göra efterätter åt dom som vill äta på onsdagar, så vi åt där men det avr skit äcklig mat så vi gick hem och åt, sen så stack frida o jag upp till mej och då satt vi vid datan och lyssna på musik, sen så var vi rastlösa så vi stack ut och spela basket XD men vi börja bråka för ingenting och så vi typ va helt tysta och titta på varann XD a men sen så gick vi hem och blev sams. så nu sitter jag här och skriver , har ingen o göra -.- aja men nu ska jag titta på tv, skriver i morn på morgonen (:
heråå!
image7

onsdag

shuue ;) idag är det onsdag och jag har varit i skolan och haft repetioner hela dan skit jobbigt -.-
vi har en show på fredag som vi ska visa upp. sen va skoldagen äntligen slut så jag gick hem och åt mellis sen stack jag till amanda en stund,  och nu är jag hemma och är jätte trött, så jag ska typ chilla lite :P förrsten är jag ledig i morn jaaaaa! :D så jag kmr vara me min bästavän frida i morn :) och här e en söt bild på henne (;
aja jag kmr nog skriva lite ikväll , hare bra <33


image5


hemma

Nu har jag kommit hem från nathalie och har precit ätit,
nu sitter jag och lyssnar på musik och dricker cola XD
tänkte ta en dusch och åka in me frida till t-centralen kanske lite senareom hon vill fast hon är sjuk så hon kanske inte får, aja pallar nt skriva så mkt för det har inte hänt så mkt idag, har typ bara haft lektioner och vi hade glassbar idag på spanskan det var nice  jag, danielle och natha tog typ hundra glassar ;) det är ungefär vad som har hänt idag. ska tagga nu :P
kanske skriver lite mer ikväll om jag hinner herrå <3

image3


mitt allt <3

image2
älskling du är verkligen mitt allt, utan dej finns jag inte, våra minnen är bääst och ingen kan slå dom! kmr du ihåg när vi ville sova hos varann men ingen av oss fick, men då rymde du o jag ut och va ute hela natten och våra föreldrar blev oroliga,så många gånger vi har rymt tsm,skit vi har så mkt minnen ihop men jag orkar itne skriva allt föer det skulle ta åratal :P det går inte att beskriva min kärlek till dej, det går bara nt, du är den jag har roligast med, och jag mår så fucking dåligt när jag bråkar med dej, du är den som mår bäst med, om du dör så dör jag, om inte du ahde funnits här idag hade jag tagit självmord för det hade inte varit nån mening att leva. du är så bäst på alla sätt och vis! ingen kan älska nån lika mkt som jag älsakr dig, du är allt och lite till. vet verkligen inte hur jag ska beskriva  dej med ord, bästis du är verkligen allt jag behöver, utan dej finns jag nt. du lyser upp min dag och får mej må bra, inget eller ingen kan stoppa oss, om nån försöker ta dej ifrån mej så kommer jag döda den, vet itne vad jag skriva du är så obeskrivlig. alla stunder , nätter och år som jag tillbringat med dej har varit dom bästa, ända sen dagis har vi hållt kontakten och det kmr vi alltid att göra ellerhur? men vafan det e klart vi kmr göra :) du är nummer ett och den jag älsakr allra mest, ingen kmr förstå min kärlek till dej, älskling du gör mitt liv värt att leva! de finns ingen som du, du är den finaste här på jorden, alltid när jag känenr att jag behöver nån att prata me, så ringer jag direkt till dej för jag evt att du alltid finns där för mej , jag e så lycklig när jag e med dej, jag kmr aldrig släppa dej och du vet det, jag finns alltid här för dej om du mår dåligt jag kmr direkt till dej, det är dej jag kan lita mest på. jag gör verkligen allt för att du ska må bra, jag svär på allt att det alltid kmr vara vi, du är de bästa som hänt mej! inget eller ingen går före dej! du är undebarse personen i hela värdlen, tänk allt vi gått igenom tänk att vi klarade det! men det e klart vi gör , du och jag klarar allt tsm. jag kmr aldrig glömma våra minnen, du e sån som man aldrig glömmer, vi ska hålla ihop till döden skiljer oss åt eller inget eller ingen kan skilja oss åt inte ens döden! alla behöver syre för att överleva och du är mitt syre som jag andas in, du är min luft du är mitt liv och du är mitt allt! du är det viktigaste jag har  du kmr alltid finnas längst in i mitt hjärta,  älskling kan du bara förstå att det är dej jag lever för, jag gör allt för dej kan till och med döda för dej, inte ett fucking steg utan dej och det svär jag allt på, du är min andra halva och kmr alltid vara det, jag går genom eld och vatten för dej, verkligen genom allt, du och jag hand i hand livet ut , kom ihåg jag älsakr dej mest av allt syster, du betdyer mest av allt och du är nummer ett ! <3


Ny blogg.

heej, nu har jag skaffat en ny blogg, jag kmr skriva i den när jag har tid.
jag har iallafall varit i skolan idag -.-
nu sitter jag hemma hos natha och vi tjockar i oss lite choklad XD
kan inte skriva nått mer i kväll för jag har mkt o göra, aja hejdåå (:
image1



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0