Packat & klart

Heej igen! Nu är allt packat och klart. Åhh gud så jag längtar! i morgon på morgonen åker vi. Vi ska ha så kul där, vi ska gå på bio,shoppa,sola,bada,äta på mysiga resturanger! Tyvärr så har jag ingen kamera att ta kort med :( det var ju synd, för jag ville så gärna ta kort och lägga in på bloggen, men jaja det är inte hela värden. Och en annan sak som också är synd, det kommer heller inte finnas en data där. Så jag kommer inte kunna skriva på bloggen på en vecka, men det är inte heller hela värden. När jag kommer hem så skriver jag lååångt! ;) kommer inte blogga nåt mer på en vecka och inte ikväll heller. Eller kanske kanske om det finns tid och jag har lust så gör jag det. Ni får ha det så kul och en fortsatt bra sommarlov, vi hörs. pussar&kramar!

27-6-08

Hejhej läsare! sovit gott? det har jag äntligen! Vakna 11.20, jätte skönt, Är utvilad nu. Men vad ska jag göra idag? jo, jag ska packa! haha nej inte hela dagen direkt men det kommer ta ett tag att packa, jag ska ju åka med frida till skåne en vecka så jag behöver rätt mycket kläder. Men senare ska jag nog ut med nån kompis. Jag glömde att skriva vad jag gjorde igår på eftermiddagen. Jag åkte hem till frida och vi satt vid hennes data och nörda, haha! men sen tröttnade vi & vi stack till klipporna och badade, det var inte där jag och natta bada. Utan jag & frida badade i gröndal, och där är det brygga också. Brr så kallt det var i vattnet! Men vi kom i ändå =) Sen åkte vi hem och jag var helt slut. Så jag tog en dusch och sen gick jag & la mej, Men jag kunde inte sova låg i sängen typ i tre timmar som vanligt :P iallafall nu måste jag börja packa. jag skriver mer underdagen eller ikväll. Puss på er! P.S kommentera mer! :)

vill ha



Sjukt söt klänning. Den blir snart min=)

badat vid klipporna!

Heejsan! Jag & natta har varit och badat, det är såå härligt väder! Hoppas det fortsätter. Vi var också på ringen tidigare på dagen där handlade natta örhängen och byxor. Ojoj, tiden går måste iväg! här kommer iallafall bilder från dagen..Pussar!
 
Vi solar och har det skönt.

Klipporna där vi badade.

Jag matar ankorna, haha!

Påväg ner i vattnet.

min förebild


Hej!

Vakna vid elva, har duschat och ätit frukost-lunch. Ska snart åka och möta natta i hornstull, vi ska till ringen för hon ska shoppa. men jag har tyvärr inga pengar:( och jag ville så gärna åka in och köpa den dära gula klänningen! den är så fin, men snart ska jag få pengar och då ska jag åka in direkt och köpa den! =) Jag tar kort på dagens outfit idag så laddar jag in bilderna ikväll. Men nu ska jag åka, ha en bra dag!

rolig&härlig dag!

Heej allihopa!=) hur mår alla? min humor är på topp! Tänkte berätta vad jag har gjort idag. Har varit med natta och vi va på eriksdalsbadet utomhus, vi bada,sola och åt hamburgemeny :) sen köpte vi glass också, eller jag gjorde :P haha! vi var typ där två timmar eller nåt. sen så åkte jag hem ungefär vi fem för jag skulle träffa frida, och vi åkte till masmo, där träffade vi några kill kompisar & vi gjorde inte så mkt, satt mest o pratade :P aja ska iallafall gå och lägag mej i soffan, är jätte trött, hörs vi i morn? jaa det gör vi, godnatt! :)


Johanna älskling!

Så nu har jag och ofelia jobbat lite på din blogg. Hoppas du blev nöjd=) Försökte göra den lite sommrig. Måste säga att ofelia var väldigt duktig, och nu är vi trötta. Jag tyckte bilderna var fina , jag tog några jag hade i min data. och en på dej med katten. haha even om du inte skulle bli nöjd, så kämpade vi skit mycket. Den var iallfall så mycket finare en den innan hihi. Den är lite sommrig.

Men nu ska jag gå, puss hej .
Glöm aldrig att du betyder skit mycket för mej, och att ha en vän som du är speciellt. love you!
/ Din Nathalie Bremås =)

Dagens Outfit




Vitt linne med band- från Gina tricot
Vit kofta- från H&M
Badbyxor svarta- från H&M
Örhängen guldiga- från Gulan
Svarta ballerina-från Belle

Dagens vill ha!

Idag var jag på Ringen, då hittade jag det här fina gula linnet.
Gult långt linne från - H&M

thirsday

Heejsan! nu sitter vi och dricker halonsoda som lisa har gjort, jättegod!  jag och lisa har varit och badat..eller inte XD Jag doppade bara fötterna och lisa kom i till midjan ;) sen kom en jättesöt katt, och vi lekte och gosade med den :)  Så vi har tagit massa bilder så nu låter jag bilderna säga mer! men vissa bilder ser mongo ut..

 


24/6-08

Hej! vakna jätte sent idag, kvart i tolv? antingen vaknar jag jätte tidigt eller jätte sent. 
Vad ska ni göra idag då?:) själv är jag med lisa nu och vi ska gå ut och bada !
Det blåser lite, men jag & lisa komer i ändå ;) Nu ska vi packa ihop badkläder & fika.
Skriver mer ikväll. Pussaaaaaaar !


Halo!

Var med Lisa i typ 3 timmar, Och vi har ätit glass & kollat på film när vi var små, hmm.. hur länge typ två timmar? haha! jaa, men det var faktiskt jätte kul och se hur man var,såg ut & gjorde när man var liten, och det väckte verkligen minnen, Jag saknar faktiskt när man var liten. Aja nog pratat om det! Ska träffa Frida snart, vi ska träffa några kill kompisar från norsborg, dom e jätte snälla :) aja jag skriver kanske ikväll annars to morrow, ska äta nu. Puss på pannan!

God dag

Heej på er! sovit gott? inte jag iallafall, jag gick och la mej runt tolv sen låg jag i sängen i två timmar och tills slut somna jag, vakna tre gånger på natten och 1 gång på morgonen, är jätte trött nu känner mej lite hängig. Har tagit en dusch och äter frukost nu. Hmm.. vad ska jag hitta på idag då? kanske träffar jag lisa lite senare, annars så slappar jag hemma. Har jag berättat att jag ska ta hål i näsan? neej det har jag inte, iallafall det ska jag göra antingen i veckan eller om 2 veckor, för jag åker till skåne på lördag en vecka så det kanske är bättre om jag gör det när jag kommit hem. Jahapp, vad ska man skriva om? kan berätta vad jag gjorde igårkväll, Jag tågluffa med frida till skärholmen träffa några killar och börja snacka med dom, sen vare några andra killar som vissla på mej&frida, haha som vi trodde men tydligen på doms hund XD haha men sen vissla dom också på oss och vinka att vi skulle komma till dom, det gjorde vi så vi börja också snacka, men sen sa vi att vi var tvugna att gå, så vi åkte till t-centralen och DÄR mötte vi våran gammla kill kompis, fast vi var inte säkra om det var han, så vi ville fråga men han börja springa till tåget som han skulle hinna med. Sen åkte jag & frida hem. O när jag kom hem hade pappa gjort världens godaste blåbärspaj, så den satt jag och njöt på. Ja, det var det. Skriver i kväll. Pussar // J

Städ dag

Heej, Jag sov över hos frida igår och vi somna typ vid 5, och vakna typ 1 och har kollat i två timmar på oc. Så vi har typ chillat, men sen var vi tvugna att städa, jag diskade & frida städade sitt rum, så det tog typ 1 & en halvtimma, och jag är hemma nu har ätit och duschat, ska träffa frida snart igen & vi ska typ dra ut och träffa kompisar ;) Jag läängtar verkligen tills på lördag för då ska jag åka till skåne med frida i typ en vecka vi ska ha roligast! Har inte så mycket mer att berätta, Jo juste! jag & frida var på heron city igår och kollade på sex and the city. Det är den bästa filmen jag sett! den var verkligen rolig ;) ni måste faktiskt se den! aja ska gå nu, men jag skriver i morn eller ikväll, kramisar!

GRATTIS LINN!

Grattis på födelsedagen älskade storasyster! Idag fyller min syster 16 år. Vi ska fira med god mat, presenter,blommor och mycket mer!
Ska snart åka in och köpa en liten present typ örhängen, halsband eller nåt (;

Senare ikväll ska jag & frida åka in och se biopremiären "SEX AND THE CITY" och samtidigt har min systers kille bjudit henne på bio som också ska kolla på den. Så jag hoppas att dom går till ett annat ställe, XD
Det här var ett väldigt kortinlägg, men jag måste åka in till stan eller nåt och köpa present nu, skriver mer ikväll, PUSSAR!

Här är världens bästa storasyster!


SEX AND THE CITY

BIOPREMIÄR 21 JUNI    
 

GLAD MIDSOMMAR!

Heej allihopa! jag har sovit jätte gott, har ni det? somnade ungefär vid halv två igår och vakna halv tolv, har ätit frukost nu. Ska snart ringa frida och höra om hon är vaken eller klar, för hon ska fira midsommar med mej & min familj, vi ska typ åka båt & grilla. Men efter maten så sticker nog jag och frida nånstans och ska hitta på nåt roligt (; egentligen så skulle jag & frida åka till sophies landställe i dalarna från fredagen till söndagen. Men våra mammor bestämde ett nej :S så jag är jätte sur på mamma! men jag & frida ska åka till dalarna i en vecka på sommaren, det har vi bestämt (; iallafall har inte så mycket att skriva. Ha en härlig midsommar! Vi hörs..Puss
 

DAGENS

DAGENS SMINK: Nothing (;
DAGENS FRISYR: Uppsat i hög bulle
DAGENS PEPP:   WHAT?
DAGENS HÄNDELSER: Inte mycket
DAGENS LÅT:  Ne-Yo closer
DAGENS DUMMASTE: inget (;
DAGENS ROLIGASTE: Frida såg ut som en kärring när hon färgade håret XD
DAGENS TRÅKIGASTE: satt och kollade på när frida färga håret hos frisören
DAGENS KRAM: Frida <3
DAGENS GODIS: Lakris
DAGENS HUMÖR: Glad
DAGENS KÖP: Skor & smycken
DAGENS VILL HA: Adidas kofta

NYA SAKER

Hejhej.. idag har jag varit i skärholmen och köpt smycken & nya fina skor! fick av mamma, tack! Det är svarta skor och så är det typ två snören på med nåt smycke på. Och igår fick jag också en jätte fin silvrig stor väska av mamma, tack igen :) Och snart ska jag OCKSÅ få en adidas tröja av pappa och andra adidas gympa skor, tack pappa! Nu sitter jag och väntar på Frida, hon har varit på sin dans som hon ska gå på i två veckor, men snart kommer hon till mej, jag saknar henne, har inte träffat henne på 3 dagar haha. Innan jag går ifrån datan så tänkte jag bara skriva vad jag ska göra på midsommar. Om det är dåligt väder så ska jag & min familj grilla, eller om det är fint väder så åker vi till mammas kompis landställe det är jätte mysigt där:) japp, det är vad jag ska göra. Vi hörs, pussar&kramar //J P.S lägger kanske in hur skorna och väskan ser ut lite senare, för ni som intresserade!

Tanten i buskenx'd

Tyvärr så blev det inte som det hade tänkt, en så kallad vän, var en nu kallad "pussy". Men du är glömd och borta. Okej nog med det.

Idag har jag haft jättekul med Lisa vi har varit och badat. Men sen när vi åt glass och bytte om så helt plötsligt dök det upp en tant ur busken, från ingenstans, jätte konstig sen börja hon jaga oss, skit läskig! Vi var jätte rädda och stack därifrån med cykeln, vi åkte och köpte godis :) Och vi åkte hem till Lisa och där berättade vi för hennes storasyster om "tanten" och vi börja asgarva och nästan spydde oboy XD hahaha! vi kastade också stenar på bilar och människor som gick förbi, fast ni får inte tro att det var bigmama stenar det var jättesmå och vi siktade inte på dom utan brevid! :] Jag har haft jätte roligt med dig Lisa! tack för ditt stöd, jag älskar dig.
 skriver mer imorgon, puss <3


Här e en bild på min söta bästa lisa :)


18/06-08

God morgon! idag vakna jag halv 11 och har varit inne på datan och chillat :) smsade med Cami, hon ska till italien, och är på väg dit nu! :O fan va härligt att vara i italien, har alltid velat åka dit, Ha det kul där, glöm inte att jag kommer sakna dig och att jag älskar dig.

Idag ska jag vara med Michelle igen :) Om det är fint väder ska vi ta med picknick ner till stranden och sola&bada. Och om det är dåligt så ska vi vara hemma hos henne och titta på film och dricka kaffe latte, haha XD
Jag måste nog göra mej klar snart för mamma kommer ner snart och ska stjutsa mej, stavas stjutsa så? aja skitsamma. Men jag skriver ikväll om jag hinner, eller i morgon :) Puss på er!

STAN

Hejsan. Idag vaknade jag klockan 13.45. Michelle sov hos mej igår och vi kollade på film hela kvällen, och vi sov i tretton timmar, det är fan rekord, haha! Vi åt frukost,duscha,fixade oss och stack in till stan för att byta mina skor som har gått sönder efter bara en vecka typ? och han i kassan är fan helt sjuk, han sa att skomakan skulle limma dom? men va fan limma? jag trodde att jag skulle få pengarna tillbaka, det brukar man ju få? Och plus att jag hade kvitto med mej! Och där stog jag och skällde ut han sen ringde mamma och sa att hon hade fixat skomakar tid, jag fattar fan ingenting? aja skitsamma då, nu hoppas jag iallafall att mina skor blir fixade. Sen åkte jag och Michelle hem till henne och kollade på film, vi kollade inte på hela vi orkade inte den va rätt långtråkig, men sen gick vi ut och köpte choklad:) aja nu ska jag äta hos michelle spagetti och köttfärs mums va gott! är jätte hungrig, bloggar i morgon. ha det bra puss&kram // Johanna


LYXMORGON

Heej! har inte sovit såhär bra på länge, jag sov över hos Michelle i hennes stora mjuka sköna säng! Ja, iallafall jag och michelle ska vara med varann idag. Vi har två alternativ, antingen ska vi bada eller åka in till stan. Men men, vi får se hur det blir. Har ätit jätte god frukost också, mackor och kaffe latte, michelle bor så lyxigt! Hon har en jätte stor kaffe maskin med kaffe latte,cappucino,expresso och vanligt kaffe. Och plus hon har världens största och fina bubbelbadet. sjukt fin! vi har bestämt att bda idag, iallafall jag hinner inte skriva nått mer ska packa nu. Pussar //J

Lördag & söndag

heej allihopa :) hur mår alla? jag mår iallafall bra. Förlåt att jag inte skrev igår hade helt glömt bort, men iallafall nu skriver jag vad jag gjort igår & idag. Igår var jag med frida,anni & fanny vi var hemma hos annie och tittade på film och åt ben&jerry`s. Sen när filmen var slut så tågluffade vi, haha vi hade skit roligt! sen åkte vi igen hem till annie och kollade på the voice haha vi satt och sjöng och hade som vanligt roligt! Sen var maten klar hemma hos frida jag och fanny skulle äta hos henne så vi stack hem och åt, jättegod mat tacos! yummie :) jag och frida åkte til videbutiken och skulle hyra film, men vi börja brka med han i kassan för att vi inte fick hyra skräckfilm. fast frida e ju 15 år hon borde ju få det men jag var för liten tyckte han haha XD aja vi hyrde en komedi film istället frida sov hos mej och vi hade jätte roligt;) och idag har jag varit med frida,linnea och fanny en stund vi åkte till telefonplan och var inne i en jätte gammal skola, vi inbilla oss massa saker att det var spöken haha. Sen var klockan 5 och jag åkte och träffa michelle och vi ahr varit ute och skämt ut oss. Aja sen kom hennes kompisar och ´plinga på, jag var osams med en av dom men det löste sig sen :) eller allt var egentligen ett missförstånd. Aja ska gå ut nu med michelle skriver i morgon. ha det bra. puss&kram
fin blomma va?


Min fredag

Heej bloggläsare! :) jo, idag vakna jag klockan 10.00 och gjorde mej iordning & åkte snabbt in till ringen för att köpa present till nathalie men jag hade inte så mycket pengar hehe :P men som tur var mötte jag Lina och hon undra om vi kunde lägga ihop pengarna och det gjorde vi. Vi letade i alla affärer och till slut hittade vi ett jätte fint guldhalsband med ett hjärta på det köpte vi och sen hittade vi också en parfym med en kräm i ;) så de var presenten till natta och jag hoppas att hon blev glad:) vi skulle möta nathalie,nicco,cami och danielle i hornstull. Sen möttes vi upp där och stack till en pizzeria och åt. & natta bjöd fast det är hennes födelsedag, tack älsk! aja vi satt där typ en timme och åt och snacka. Sen gick vi hem till natta och åt tårta sen kollade vi på skräckfilm, men cami,nicco var tvungna att gå, så det var bara jag,lina,danielle och natta som kollade på det. Sen när klockan var fem så var filmen slut, och alla gick för nattas kusin skulle komma. Sen mötte jag frida och vi stack till älvsjöbadet och bada men dte avr skit kallt i vattnet men vi kom i endå :P Och nu är jag och frida hemma och fryser, ska nu äta tomatsoppa med varma mackor, yummie :) vi är jätte hungriga! säger godnatt nu, för jag skriver inte nått mer ikväll, men i morgon..Puss

Dag med frida&sophie

Hello people! vakna typ 1 efter att varit uppe med frida hela natten typ :P hahah vi har haft jätte roligt som vanligt! idag fyller nathalie år, grattis baby! :) i morgon ska jag komma och fira henne med danielle,nicco och cami. Vi ska äta på reasturang, hur stavas det? aja skitsamma, iallafall sen ska vi också bada om det är fint väder :D det kommer bli en lyckad dag känner jag på mej! okej nog pratat om i morgon, nu ska jag skriva om vad som händer idag. Ska vara med sophie och frida & jag vette fan vad vi ska göra, haha :P men vi hittar väl på nåt som småning om. Nu ska jag iallafall gå och göra mej i ordning, så kika in i bloggen i kväll, kisses!


Grönan idag med frida

Hejsan alla! idag vakna jag typ vid 11 det var sköönt! igår blev en misslyckad dag, tänker inte berätta vad som hände XD så nu skriver jag vad som händer idag. Jag ska dra till grönan med frida idag , vi är där typ fram till eftermiddagen eller kvällen i dont know, vi får iallafall se ur det blir ;) senare kanske om jag får så sover jag hos frida. okej vad tråkig jag har blivit skriver inte så mycket mer, förlåt jag ska skärpa mej! men aja nu måste jag iallafall gå för jag måste äta frukost,duscha och göra mej i ordning, skriver ikväll eller i morgon, puss&kram // J

 

Min dag

Heej, vad är det med mig? jag vaknar tidigt varje morgon och kan inte somna om,jag vakna 8 idag och igår 6? aja.. men jag har iallafall sovit dåligt igen -.- har alla andra då sovit bra? tänkte skriva vad som händer idag. Idag är det tisdag och jag ska åka och möta frida sen i liljeholmen med några andra kompisar också. Vi kommer väl hitta på något roligt :P sen åker vi hem till nån och sover över ;)det här blev ett kort inlägg men jag skriver imorn;)hejdå :) <3

Stan&bad

Heej :) idag har jag varit med cami,nicco & sabina. Vi möttes upp i t-centralen och gick till mcdonalds, men jag åt inte ,för jag var inte hungrig. Sen gick vi och kolla i affärer haha vi åkte ner i rulltrappan och sabina blåste på en tants hår hahaha vi börja garva skit mycket, haha! det kanske inte låter så kul , men om ni skulle varit där skulle ni garvat! XD aja nicco och cami skulle köpa bikini och jag hjälpte att bestämma vilka dom skulle köpa, dom e jättefina! ;) sen så tog vi tunnelbanan till fridhemsplan och stack till rådis och bada, det var jätte kallt i vattnet men det blev skönt efter en stund, och vi sola,bada,skratta och lyssnade på musik :) sen gick dagen och vi åkte därifrån. har ätit & duschat. Nu sitter jag o surar för att jag inte får pengar för att köpa ben&jerry`s , jag e beroende av det! skiit gott är det! men pappa gav mej chips istället, haha tjockiiis jag är! xD aja nu ska jag snart gå och titta på tv & chilla i soffan. Skriver i morn på morgonen vad som händer i morgon, haha! flera morgon i en mening XD aja e lite flummig :P åå nu kom min älskling på radion, chris brown - forever! okej gud vad jag babblar nu, skriver helt enkelt i morgon. hejdå!

Måndag

Hejhej allihopa :) har alla sovit gott? inte jag .. vakna hemma hos natha kl 6 typ och kunde inte somna om, låg i sängen i en timme -.- aja sen somna jag till slut. Idag ska jag åka och träffa cami&nicco och vi ska bada på en strand. Jaa, vet inte vad som hände mer framåt eftermiddagen och kvällen, men jag skriver ikväll om jag orkar ;) hehe. Och snart fyller Natha år! och hon ska ha sin lilla "fest" på fredag, och hon har bjudit, mej, cami,nicco,danielle & lina. Det är inte direkt en fest men vi ska fira henne helt enkelt, så det ska bli riktigt kul :) aja nu ska jag iallafall gå och äta frukost, men vi hörs! hejdå <3

Här e en bild på nicco,mej & cami.

Lördag och söndag.

Hej läsare! igår var det en jätte rolig, oslagbar och oförglömmig dag! Jag har nog aldrig haft så här roligt med er! joo,jag lovade ju att skriva hur festen var. Vi var ju hos danielle igår för hon fyllde år och det var den bästa dagen på länge. Det var jag,cami,nicco, nathalie och danielle. Vi badade,solade, grillade, lyssna på skit hög musik, och vi skarattde jätte mycket, hahaha! och danielle öppna presenter och hennes pappa gjorde stafett :P haha den som van fick en basket tröja på hans företag, visst är det coolt att danielles pappa känner michael jordan? iallafall alla skulle hjälpa att vinna och alla van och fick basket tröja. Det var jätte god mat, kött och pomfritt med beanes, skit gott! vi badade hela tiden och sprang runt på ängen och danielles storebrorsor putta i oss hela tiden i poolen och dom brottades, haha va roligt det va!. Det är synd att nicco och cami ska sluta i skolan, för vi hade verkligen roligast med er! det var ni som gjorde våra dagar, jag älskar er. O det är bra att vi fortfarande kommer ha kontakt och träffas! :) jag älskar er allihopa! tack för den undebara dagen! okej, nog pratat om lördagen :P nu ska jag skriva lite om vad jag ska göra idag. Idag ska jag med frida till mälarhöjdsbadet och sola & bada. Vi stannar nog där hela dagen till 6 eller nåt, sen ska vi träffa linnea tror jag. Aja men jag skriver ikväll eller i morgon, ha en bra dag! puss & kram / johanna

Poolparty hos danielle idag.

Hej allesammans! hoppas ni har sovit gott, det har iallafall jag gjort! idag så ska jag åka till danielles fest för hon fyller år idag, grattis älskling!och vi ska grilla,bada och ha mysigt&kuul! Och jag har inte hunnit köpa en present till henne men jag ska åka snart och göra det. Jag,cami & nicco ska mötas i t-centralen kl tolv och sen har vi sällskap till danielle, och nathalie är på landet så hon åker direkt från landet till danielle. O lina kunde tyvärr inte komma för att hon skulle åka båt med hennes familj till nån ö. Iallafall nu ska jag skynda och köpa present. Skriver ikväll eller i morgon hur festen va. Puss&kram!

Good morning!

Heej! jag mår bra, hur mår ni? :) Det var jätte skönt med avlustningen igår så nu har jag ääntligen sommarloooov! :D
idag ska jag berätta dagens händelser ;P
Jag och frida ska åka till mälarhöjdsbadet och chilla,sola,bada & äta. Vi är där typ hela dagen eller om vi tröttnar så hittar vi på något annat, men sen på kvällen så kanske vi sover hos varann, för det blev inget sovande igår vi fick inte. Men hoppas att det går idag. ja, men nu blev det här ett kort inlägg, det blir det ju alltid på morgonen :P aja jag skriver ikväll om jag har tid, men jag tror det. Hejdå (: <3
 MIN älskling föralltid ! :)


Skolavslutning

Hejhej allihopa :) idag har jag haft skolavslutning i sofiakyrka, rektorn höll tal i typ en timma-.- också var det några elever som sjöng och spelade. Sen efter gav jag rosor till mina lärare och min mentor fick en hel bukett :)Och så har alla fikat. Sen så sa jag hejdå till lärarna och dom som skulle sluta, tyvärr ska cami&nicco sluta men vi bestämde att alla vi skulle träffas lite då och då iallafall, så vi kommer fortfarande ha kontakt:)vid kl 12 så åkte dom flesta hem jag & natta blev skjusade till hornstull och vi gick ner vid vattnet och åt glass, och hon bjöd, tack:)sen tog vi bilder på dagens outfit ;)och därefter åkte jag och träffade Frida vi solade´& badade vid klipporna i gröndal och hade med oss vindruvor,kakor & loka, yummie! men sen gick vi vid båtarna och stannade vid fridas båt och kollade runt och jag råka göra sönder nån sak som satt på dörren, förlåt!:P haha! men sen stack vi hem och frida var tvungen att gå till doktorn för hon har typ varit sjuk i en vecka och måste kolla det. Och sen gick jag ut med pappa och vi handlade lite, och jag fick en god choklad munk, hihi. Snart ska jag gå och träffa frida igen , och vi ska käka på donken. O senare ska vi ut och bada igen, sen sover jag hos frida. Men jag hör av mej i morn, puss! <3 P.S , lägger in dagens outfit nu på mig & natta, men vissa bilder är skit konstiga och flummiga, en ser ut som om jag e en dvärg hahah XD ni kmr nog märka ;)




städnings dag.

shululu, haha! :P idag har jag varit i skolan och har städat typ hela dagen, men jag,cami,nicco,danielle och nathalie satt typ och snacka hela städ dagen i två timmar?, haha. Men vi städa lite för vi var tvungna. Sen gick hela klassen ut och satte oss i lumaparken, och malin (vår lärare) läste en novell, jag höll på att somna, haha XD aja men vi slutade tillslut vid 2. & nu är jag med frida, vi har precis färgat mitt hår mörkbrunt, men det ser ut som svart, hehe :P min älskling Danielle fyller år på lördag och jag,cami,nicco & nathalie har blivit bjudna ;D vi ska bada i hennes pool,grilla och ha riktigt mysigt & roligt! Åker på fredag och köper nått. I morgon är det skolavslutning vid sofiakyrka, haha fan vad jag upprepar det hela tiden, haha men jag är så glaaaad & lyyyyycklig! men hörni, nu ska jag gå ut, skriver i morgon på bloggen. ha det bra !


Hej..

Vakna typ 8, och nu är jag klar :P jag gjorde mej klar faktiskt rätt snabbt, hehe. Jag ska väl gå kl 9, för vi börjar 10 :D ååh i morn är det skolavsluting, wohoo! lääängtar så hiiiimla mycket! idag ska man bara städa skåpen och typ puttsa bänkar -.- men det är bättre än att jobba iallafall, det kan väl ni hålla med om? :) aja ska typ gå och äta frukost för det har jag glömt :P skriver ikväll, ha det bra allihopa och kommentera :D puss puss!


Härlig dag!

Hej alla undebara läsare! Idag har jag varit på grönan som sagt, och har haft jätte kul me nathalie,danielle och lina, nathalie vågade förstårs inte åka så mycket XD haha men hon åkte bergochdalbanan,vilda musen,kärlekstunneln aa typ de. men cami och nicco ville inte komma till grönan så dom tog ledighetslapp. aja det har iallafall varit roligtpå grönan! Sen åkte jag hem och satte mig dirket vid datan och kolla mail och va inne på playahead ;P och har nu ätit och solat :D har också snackat me cami i telefon. Och jag har inte fortfarande träffat frida för hon skulle på en ellen grisimojs :P haha! men i morgon är det säkert att jag ska träffa henne. Saknar henne så mycket! det här blev ett kort in lägg igen, men jag försöker skriva lång i morn, säger godnatt nu för jag kommer inte blogga nåt mer ikväll, hejdå (:


Godmorgon

Hallo! idag vakna jag ungefär halv tio. Och har legat i sängen till halv elva ungefär, idag som jag sa igår så ska min klass till grönan. jag åker hemifrån halv tolv och hem till natta för vi ska ha sällskap till grönan :P har ätit riktig god frukost, mackor och fil med flingor och små jordgubbar i. Efter grönan ska väl jag träffa frida , för hon är äntligen frisk, yes! aja jag skriver inte så långt nu, men jag bloggar i kväll, så hörs vi! hejdåå :D <3
 


ätit & solat

Hejhej, nu har jag precis ätit ute på balkongen jätte god mat mamma, kyckling och ris, tack! .. och samtidigt solat :) det är så galet varmt så man vill bara ut och sola hela tiden! aja iallafall det här blir ett kort inlägg tror jag. Det är skolavslutning snart ååh vad jag längtar! blir på bättre humör för varje dag som går! ääälskar sommaren, det är verkligen livet! :) i morgon så har jag sovmorgon till ungefär halv 11, såå häärligt! För min klass ska till grönalund, och vi ska mötas där utanför grönan vid kvart i 1 så jag åker direkt hemifrån. Sen får man också springa fritt utan samilngstider, woho! :) jahapp , kommer inte skriva mer ikväll för jag ska ta det lugnt och titta på tv ,outsiders börjar snart , det är så roligt :P mitt och danielles program, hähä! aja iallafall jag säger godnatt nu, så hörs vi i morn antar jag! ha det bra allesammans! det blev inte så kort som jag hade tänkt mig, haha :P


Kommentera mer!

Heej alla läsare! vill bara säga en sak, att det skulle vara roligare om ni kommenterade mer! :)
hejdå.. haha men jag skriver mer ikväll. puss på er!

 
så otroligt söta!

Solat

Hej igen. Har nästan solat en och en halvtimma. haha råka somna XD jag brände mig lite, men samtidigt så har jag faktiskt blivit ganska så mer brun. Det är sååå himlans varmt satt det bara rinner svett fräscht va? :P ska alldeles strax gå och ta en dusch. Jag har bestämt att innan skolavslutiningen den 5:e juni om typ 3 dagar, så sla jag hinna bli mer brun, jag ska sola på balkongen lite varje dag så då ska ni få se;) haha önska mig lycka till. Jahapp nu ska jag gå och ta en dusch, skriver ikväll om jag hinner & har lust. Good bye!

kort skoldag.

Hejsan, hur mår alla? jag mår iallafall bra :) idag på morgonen hade jag och nathalie sällskap till skolan och vi tog foton på dagens outfit i liljeholmen men jag tänker inte visa dom för jag blev skit ful, men jag kan beskriva hur jag ser ut idag, vita tajts,vit långt linne,ljus grön adidas, hängande silver örhängen och frisyren hade jag en bulle uppe och utsläppt hår där bak hehe :P. Och vi slutade jätte tidigt ungefär halv tolv för vi hade inga profilämnen, jätte sköönt!. Vi hade matte och kollade på film från vår vårshow "the wiz". Ungefär kl 11.15 så åt vi lunch i skolan sen så slutade vi. Jag och nathalie hade sällskap igen fast hem och egentligen skulle jag vara me frida idag men hon är fortfarande sjuk, saknar dej fortfarande för varje dag som går! glöm bara inte att jag älskar dig mest syster :) iallafall sen så skiljdes (hur det nu stavas) jag och nathalie, jag tog tunnelbanan mot norsborg och hon mot ropsten. Och nu är jag äntligen hemma , ska snart gå och lägga mig ute på balkongen och äta ölkorv & dricka coca cola haha :)


SOL & BÅT

TJENA! :P har precit kommit hem från båten, jag och min familj har åkt båt och haft det jätte skönt! vi stanna på ett cafe som ligger vid vattnet där man kan parkera båtar, och där stanna vi & köpte glass :) sen så har jag doppat fötterna, ringt frida,ätit god mat , vilat och solat jag har faktiskt blivit lite brun , haha :P

Jag tänkte skriva vad jag ska ha på mig på skolavslutningen för ni som är nyfikna ! hihi :)
jag ska ha en vit klänning som är köpt på ginatricot, vita fina skor från scorett, silvriga örhängen.
det e vad jag ska ha på mig.
ska gå och lägga mig & sova en stund e jätte trött. ha det bra allihopa :) pusspuss

image58 


ROLIG DAG!

Heej! Igår hade jag jätte roligt och mysigt med Michelle. Vi var hemma hos henne en stund och väntade på min mamma som tog ut pengar :P Sen åkte jag och Michelle till stan och shoppade, jag köpte vita skor till skolavslutningen, örhängen och mörkbrun hårfärg. Vi var jätte hungriga efter allt shoppande så vi gick till burgerking och åt där, sen så köpte vi en stor ben&jerry och dela på, men vi åt typ bara halva XD egentligrn skulle michelle och jag grilla och hon skulle sova hos mig, men det gick inte för hon skulle till hennes mormor. Aja idag ska iallafall ut med familjen och åka båt, och frida e fortfarande sjuk :,( men hon kommer vara frisk i morn, jag bara vet det! saknar dig älskling. Men nu ska jag dra hejdå <3


RSS 2.0