Orkar inte just nu..

Hej blogg.
Har skit mycket i skolan och på fritiden som måste göras klart, sorry men jag min hjärna är full, så jag hinner inte blogga på ett tag. Alltså jag kommer väl tillbaka om nån vecka eller några dagar, kan slänga in ett litet inlägg kanske under veckan, men jag lovar inget. Aja, ni får ha det så bra sålänge, sluta inte läsa min blogg. Jag lovar det kommer bli roligare med min blogg, för min kamera har också varit inne på lagning men snart så är den lagad, så då! :)

Hello

Igår var det en bra kväll. Var med tjejerna alltså, Frida,Alice,Amanda,Lisa,Fanny och Linnea. Vi kollade på film och satt bara och snackade. Vid två tiden gick jag hem från frida som bor en trappa över mej, hehe. SOmnade direkt när jag kom hem. Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Bara chill lördag med mys som vanligt :) Nu ska jag iallafall göra mej i ording. Vi höres. Kisses






 

Lycka.


Bilder.






Skola & Stan

Tjenare!
Sitter här hemma nu lyssnar på musik, har varit i skolan som vanligt och så var det ju lunchkonsert, Danielle sjöng såååå vackert, jag dog. Hon som inte gillar att sjunga så värst, jag trodde inte hon skulle ställa sig där uppe och sjunga. Men det gjorde hon, och det var så fint höll nästan på att gråta, men Mabel gjorde det, haha så gulle!

Vi slutade vid två (en timme tidigare) och jag,alba,lisa,emma,natta,danielle och stephie åkte in till stan och åt donken & kollade i lite affärer, hittade skit coola solglasögon, de var lila runt dom och så kunde man se sig själv som en spegel i dom, så snygga! Hittade dom på ...... nej tänker inte säga för det fanns bara en kvar och dom ska jag ha sådetså! :)
Nu ska jag göra våfflor innan jag och mamma sticker och ska träna på sats, vi ska dansa funk :) Har aldrig testat så det ska bli intressant. Bilder kommer iaf senare. Kisses


Godnatt

Heej, nu sitter jag vid datan och samtidigt pratar jag i telefon. Idag har jag bara varit i skolan och haft profildag som menas, sång, dans och teater. Så vi slutade vid halv fyra och jag och några från klassen stack hem till ellinor och åt där sen satck vi till afro dansen. Skit rolig dans och ny korriografi., och vår danslärare sa en sjukt cool grej. Våran grupp kanske ska uppträda på scen i sommar på 08 dagen. Skiiit kul :) Hoppas!
Juste, nora sjöng idag på lunchkonsert, så hima fint. Rysningar i hela kroppen, har aldrig hört henne sjunga så fint. Om du ser det här så ska du tro på dig själv, ha inte dåligt självförtroende. du har en fin röst tvivla inte på dig själv. DU var grym!

Nu är jag jätte trött. Ska lägga mej i sängen och kolla på lite tv. vi hörs imorgon. Kraaam

Lisa har finaste utseendet


Jag vet visst är hon söt? du ska verkligen vara stolt över ditt utseende, helt perfekta är du och inte bara på utseendet.

innan jag bäddar ner mej i sängen, undrar jag bara en sak? Har min blogg blivit tråkig? ni får gärna skriva vad ni tycker om min blogg och vad ni mer skulle vilja veta om mig :)
Puss

I´m so sorry

Hej bloggen.
Förlåt jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera några dagar, men just nu är jag sjuk, och dte är mycket plugg och sånt som måste göras, så det får bli lit till och från.
Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Jag mådde inte bra i lördags natt så jag har varit sjuk tills fram nu, men hoppas jag mår bättre tills imorn då jag kan gå till skolan.
Annars mår jag bra, inga problem :) Hur mår ni själva? puss


Bild tagen av Natta

Gör för fridas skull

haha, frida ville så gärna kolla sin födelsedag som är om typ ett år haha, men här har ni. och varsågod frida! :)                                                    

Mysig fredags kväll

tjaa.
Igår i fredags så var jag,alice,frida, lisa, amanda, jacob och david på ett berg och kollade på solnedgången, vi åt chips och snackade, tog foton det var så mysigt! men vi satt där bara nån timme för det vart jättekallt sen på kvällen, så då åkte jag,alice,frida och lisa hem till mig och vi åt chips drack cola och tittade på två filmer, en hette "när mörkret faller" den var verkligen jätte bra, jag lovar, ni måste se den! och den andra "flickan i källaren" fyfaaaaaaaan vad dålig den var. Omg, dom filmade som en dokumentär och jag trodde den skulle vara lite läskig sådär, men nej. Det var typ en gubbe som bara stog och juckade mot en docka, och en flicka som var lite mystisk, skit dålig! :S 

Nu sitter jag hemma hos frida och vi ska snart träffa Alice och Lisa igen. Vi får se hur det blir ikväll. Men nu ska vi ät alite lunch-middag, hehe. Pussss


Ny duschad

Tja.
Sitter här med handuken på huvudet. Stanna hemma idag pga illa mående på morgonen :( inge kul. Hoppas jag blir mer frisk till ikväll, för det är ju Fredag man vill ju inte vara sjuk på en helg.
Vad har ni för er då? Själv sitter jag bara och slappar och lyssnar på musik. Funderar på att sova lite till satt min huvudvärk går bort.
Vad har ni för planer ikväll då? Jag ska nog vara med kompisar och vi ska nog ta det lugnt och typ kolla på en film, eller så kanske vi åker in till cafe 60 och fikar! Får se hur det blir med det. Men jag upptaderar bloggen senare för nu måste jag sova.

Bilder från dagen









Nu ska jag till Alice en stund och vi ska dricka tee, mys! :) vi hörs imorgon. Puusssss


Toooorsdag

Det har varit lite till och från med vädret har man märkt. Det har snöat lite men solen har ändå varit framme, härligt. Det känns som våren är här, eller den är ju typ här. Men fortfarande kallt.
Aja det är ju ändå bara mars. ooo juste kom på att mamma fyller år sista mars, så jag måste ge nåt stort till henne och värsta överraskningen eftersom hon fyller 50! mamma har blivit kärring :) hahah.

Hade ett prov idag i svenska om boken "en komikers uppväxt" med jonas gardell, faktiskt är väldigt bra. Men man fattar inte så mycket när dom hoppar i nutid oich dåtid. det blir lite virrigt, men jo iallafall det gick riktigt bra och jag skrev ungefär 2 sidor, och det känns riktigt bra :) Aja..
fick också reda på matte resultat, hmm. Jag behöver bara säga 4 ord. Matte kan ta sig!

Jag har ställt in pomfritt i ungnen så jag måste kolla till nu satt det inte bränns, då blir det inte gott. Puss!

Bilder kommer sen..!


Hur långt det är till min födelsedag..

                                                   

Våååår

Idag var det onsdag, alltså en vanlig skoldag. Men kände ni idag ute? så himla fint väder. Jag fick värsta kicken när jag kom upp ur säng för solen sken. Nu är våren här och det betyder att det är påsklov och snaaart sommarlov, behöver bara hålla ut typ 3 månader till. NICEBAJS.

Har precis pluggat lite matte som Frida hjälpt mej med fast vi har typ bara kollat på tv hela tiden, haha men nått fick jag klart. Oh no, kom på att jag har svenska prov imorgon, snaaaark. Om jävla Jonas Gardell bok. Kan inte ett skit. boooooring. Aja,
Fram mot kvällen vid typ halv 8 ska jag, Frida och Fanny ut och promenera i en timme för det är bra motion och härligt :) Senare vid 9 ska jag kolla på efterlyst. Så ser min kväll ut.



aaaah, ser ni hur brun jag var? :(

Saaaaaknar skåne. Men i sommar blir det skåne med tjejerna, woho. Inte långt kvar :)

Afro hiphop

Tjaa. Gör ett snabbt inlägg nu för jag kollar på  desperate houswives så jag vill inte missa!
Men idag var det som sagt Tisdag, och jätte bra skoldag med dans och sång och sånt. Sen efter skolan drog jag och några från klassen till vår afrohiphop dans. Skiiiiiiit roligt, verkligen. jätte bra lärare som är min kompis storasyster. Hon var vekligen jätteduktig och lärde oss värsta grymma dansen. Det var typ blandad hiphop och shaking och sånt ;) haha va töntigt det lät men det var iaf skit kul! Det som är så bra är att man bara behöver betala 400 spänn för en hel termin, sjukt billigt ;)
ooops, nu börjar det, hehe sorry för salrvigt inllägg. Men vi hörs imorn. Puuuussssss


Ingen mentorstid

Shoo.
nehe, som vanligt ingen mentorstid pga att vår mentor fortfarande är sjuk, eller aa kan man väl säga..
Så jag fick ett sms från kulturama när jag satt på tvärbanan nästan vid min skola så styår det ungefär såhär "Hej! ni som går i monikas mentorsgrupp, har sovmorgon på grund av sjukdom"  då var man uppe ännu en tisdag tidigt i skolan! Jag hade kunnat sova en timme till!
Sitter iallfall i datasalen med andra från min klass som också gått upp tidigt. Snart börjar min lektion så jag måste gå nu. ciaooo


Godnatt!

Hej, ville bara slänga in ett litet inlägg innan jag lägger mej, är så himla trött. Jag har promenerat med Frida och Fanny i flera kilmoter och det var jätte skönt, i typ 2 timmar gick vi. Sen kom jag hem och har precis duschat och tävttat bort sminket. Nu är jag jätte trött och ska ta multivitamindryck och lägga mej i sängen och läsa en bok, som måste vara klar på typ torsdag, eller egentligen för längesen, menmen.
Vi hörs imorn.


Då var det Måndag igen..

Jaha, ännu en jobbig och lång Måndag. Fast ändå en lyckad dag. Inga konstigheter eller suckande, som jag brukar vara. Men nej! ;) Dagen rullade på och min bästa lektion idag var musik. För äntligen har jag och min grupp kommit igång med låten. I veckor har alla varit flummiga och typ inte gjort nånting men idag gick det faktiskt jätte bra och vi kom långt med repningen..pjuh. Vår lärare hade typ damp, men sen blev hon nöjd.
Aja nu måste jag plugga för vi har skit många läxor som måste göras.
Puss

Slapp dag

Hej blogg.
Idag är det söndag och det betyder att det är en slappdag med film och godis. Imorgon är det Måndag. Fy helvete vad dagarna går (ursäkta språket) hehe. Och det är ju bara bra, för då blir det varmare och snart är det ju sommarlov, eller känns det iallafall som, bara tre månader typ. Har redan börjat köpa klänningar och massor, men det är nu man ska passa på, för snart tar allt slut.

Snart måste jag gå och klä på mej innan willys kompis kommer hit för dom ska nörda wow. Asså jag fattar inte riktigt varför dom tycker det är så kul? det är ju så tråkigt och töntigt.. :S
Aja, nu ska jag duscha. Pusss


Årets vinnare i melo 2009

Grattis! ja, faktiskt tyckte jag hon var rätt bra, jag menar hon var ju verkligen inte dålig. Jag tyckte hon var helt okej. Men jag höll mest tummarna för "moving on" med sarah. Aja, it doesn`t matter.

Haha faktiskt tycker jag hon är lite lik min danslärare Madde :P

New

Ja, som ni ser. Har jag ändrat designen, tyckte min andra var så mörk och eftersom det börjar gå fram mot våren så vill man ju ha en liten ljusare färg ;) så vad tycker ni?

Testar photo booth

Tja. Kom nyss hem från skärholmen med Alice, och jo såklart köpte jag nåt. En jätte fin klänning som man kan ha när man ska göra nåt speciellt eller på sommaren, kostar bara 149 spänn på Ginatricot. Jag visar upp här och även kan jag visa upp chinos :)

Orkade inte sätta på mig den, för hennes pappa kom hem,hehe. Men den sitter tajt och bra.

yey, här e chinosen, älskar dom. Dom sitter skit fint och det är riktiga vårbyxor som kommer användas då mest. Man ser inte så mycket men whatever. ;P

Nu måste jag hem för att hjälpa pappa med maten. puss puss

2009-0314

Denna dag kommer bli jättebra känner jag på mej. Ska träffa Alice, Frida och Fanny en stund och vi hittar på nåt skoj, haha som alltid! ;) Nej men vi kanske är hemma och slappar eller går ut och roar oss och träffar andra kanske, vi får se. Senare fram mot kvällen ska jag, pappa, Linn, Willy och pappas flickväns familj komma på besök och vi ska äta god middag, kolla på melodifestivalen och roa oss. Den här lördagen blir nog bra. Och nu kom frida hit :)

Frida i thailand <3


Fredag in my <3

Tja!
Fyfan vad härligt med Fredag idag, woho. Hur skulle jag vara utan fredag? ingenting. Haha nu kanske jag överdriver, men fredag är verkligen bäst! Punkt slut. SKit bra dag i skolan, god mat och helt enkelt chill.

Jo, ikväll blir det nog myskväll med tjejerna, film och godis och skratt. & såklart sova över hos frida ;) Vad ska jag säga mer än att ha en trevlig och mysig fredagtskväll!  vi hörs imorn. pussss


Fyfan vad jag är avundsjuk på ditt utseende natta. buhu ;(

Äntligen!

Tjaaa. Kom precis hem från skärholmen med frida. Har duschat och fixat mej för film kväll nu med friiidaaaa. Gissa vad? jag hittade beiga chinos, sååå himla glad, skit snygga är dom. Kostade bara 299. Trodde typ 500, haha.
Men det är fortfarande sjukt mycket kläder jag vill ha, fast är helt pank :( Men nu får jag nöja mej med det jag har köpt ;) Nu ska jag fixa och så i köket. förlåt för slarvigt inlägg.
PUSSSSSSS

Så snygga, får damp


School

Heej!
nu sitter jag med kompisar här och vi har rast innan lunch. Lyssnar på min favorit låt med keri hilson - favor. Den har verkligen fasnat i mitt huvud 24/7 går jag och lyssnar på den, helt sjukt.
Aja, igår åkte jag iallafall in till skärholmen med Alice och jag köpte en foundation för 155 spänn, den är så bra, man får jätte fin hy. Sen gick vi in på Ginatricot och där äntligen hitta jag chinos i färgen marinblå som jag la undan tills idag, men Alice sa att jag skulle passa mer i färgen beach (stavning?) så vi ska åka in till stan idag och kolla där :) hoppas verkligen att jag hittar de, annars får jag köpa marinblå helt ekelt, dom är också grymt snygga.
Sen efter nån timme åkte vi hem till mej och åt middag,pluggade och kolla på tv. Tiden rann iväg och hon stack vid halv tio.

Nu ska jag iallafall kolla lite andra saker här på datan. CIAAAAO

super bra, den kan jag rekomendera! Finns på h&m och kicks


Vill ha!


CHINOS. oh my godness va snygga, sånna ska jag köpa när jag ha rpengar, det kan ni ge er fan på! :)

Skön onsdag

Tjooooo.
Hur har eran onsdag varit? Min har varit faktiskt ganska skön. Man behövde inte arbeta så mycket, bara sitta och lyssna på lektionerna, och det bästa av allt, vi slutade typ 1 och en halv timme tidigare, riktigt nice! Nu är jag iallafall hemma och har tittat lite på ugly betty. Nu väntar jag bara på att Alice ska sluta satt jag äntligen kan köpa en foundation i stan. Min tog slut på en månad, inte konstigt alla mina kompisar låna,hehe. Men nu tänker jag bara ha den för mig själv! ;p
Sen efter stan ska vi åka hem till mej och plugga, om det nu blir så. Men vi får se. Nu måste jag stoppa i mig nåt innan jag sticker. pussss

Herregud, den här låten har jag gått omkring och sjungit på hela dan.


Tack för att ni finns!

Jag vet inte vad jag hade gjort utan er. Ni är verkligen äkta vänner, jag älskar er <3

Skolan

Tjenatjena.
Nu sitter jag i skolan och väntar på att vår vikarie ska släppa in oss i klassrummet och ha mentorstid. Våran mentorslärare är sjuk så vi har vikarie. Men ingen verkar komma så vi har tydligen håltimme, yes!
Förlåt för dålig uppdatering, men jag hann inte igår. Hur mår ni läsare? Själv mår jag bra, men lite mycket i skolan just nu. Pallar inte. aja men5 nu 9ska jag5 54488254/+ */-50gå5 84vi hörs sen!-*83-´3*-865- 8/*-2-*PUSS8*2

Da*niel-le3 håller52 på2 0o9c9h6 skriv-er 5*s*-iffror o5 -,*massa skit*-82, jag /-kan i0,nte 40-+hin5dra he*/nn-e. hejd59+8å0!

Hihi

Hej Danielle här, ville bara säga att jag tycker Johanna är otroligt söt :$
Älskar dig bebis
/Dani

Hatar söndagar

Hej blogg.
Fyfan vad tråkigt att det är Söndag, pallar verkligen inte skolan imorgon. Man måste upp tidigt och bajsgrejer. Aja, får väl njuta av sista dagen på helgen. Just nu sitter jag här i lisas rum och lyssnar på musik. Lisa sa precis att hon blir ful på bild nuförtiden (?!) hon har verkligen fel! Sötaste tjejen som finns, alla säger att hon borde bli modell och det håller jag verkligen med om, värsta fina kroppen, lång & smal och så har hon utseendet, precis som en modell.

 Chattade med Frida för en stund sen. Hon kommer också hit och vi ska typ bara softa och kanske sätta på en film :) Nu ska vi äta bullar och små pepparkakor, hihi. Puss.


Sovit gott?

Det har inte jag. Jag sov på Amandas madrass som är skön men hennes katter försökte komm ain genom att hoppa upp med tassarna och försöka öppna handtaget och det gjorde dom säkert i 2 timmar, haha. Så jag är lite trött, men men.
Vad ska ni hitta på idag? själv ska jag vara med Lisa på dagen, vi får se vad vi hittar på. tyvärr kan vi inte vara hemma hos Lisa pga att hennes hund är sjuk och typ bajsar diarre och spyr, usch inte så trevligt direkt.

Ikväll blir det nog mysväll med film och godis. Annars vet jag inte. Men nu ska jag ägna lite tid åt Lisa och Amanda som snart ska gå och träffa en kill kompis ;) Puss


Haha kolla så gammal bild jag hitta i Amandas bilder. På bilden: Amanda,frida,alice och Jag.

Fredag

Tjaaaa.
Förlåt att jag inte blogga igår, jo för när jag kom hem från romme så var jag döds trött var tvungen att packa upp grejer och duscha, och det bästa av allt så träffade jag FRIIIIIDA! det orkade jag såklart! Har saknat henne sååå mycket. Det var riktigt skönt att kasta sig på henne, och så brast det ut tårar av längtan. SÅ hon berättade allt om vad som hände i Thailand, och jag håller med henne att det är bästa landet, jag lovar! Så avundsjuk på henne, helt bruun ju! :( hihi, aja i romme var det skiiit kul, rammlade som valigt och åkte in i ett nät så en gubbe fick lyfta upp mig plus när jag skulle åka en backe med skit stora gupp, så flög jag flera meter och så rammlade jag såååklart! hehe, alltid.

Riktigt skön att det är fredag idag, ellerhur? Jag och tjejerna ska senare vid 8 typ, dra in till stan och sätta oss på ett natt Cafe, ja ni vet nog vilket, Cafe 60. Skit mysigt där! Så vi ska bara sitta och umgås, snacka och äta. Nu kommer Alice alldeles strax hit, och snart ska vi dra och käka, ska bara lägga in romme bilder.








så det var det. Puuuuuuuusssss


Myskväll

Hej hopp!
Jag och Amanda har precis varit och handlat godis och hyrt film. Vi ska se Hipp hipp Hora ;) den är såå bra, såg den för typ 2 år sen så har lite svagt minne, hehe. Så nu måste vi börja se filme satt det inte blir försent för vi ska upp klockan 5 i morgon pga att vi ska åka till romme med klassen och åka skiiiidooor! :D och allt är nu packat :) nu ska amanda få blogga lite. Puss.


Sjukling

Heej!
Jag bloggade aldrig igår pga att jag mådde dåligt så jag bara låg i sängen och sov. Och nu på morgonen har jag lite huvudvärk och lite yr, men det går säkert bort tills imorgon satt jag kan gå i skolan. Sitter och lyssnar på musik medans jag kollar in lite andra bloggar också. Måste få i mig något fast jag inte alls är hungrig. Sen måste jag också leta efter en artikel i en tidning som jag måste redovisa på onsdag, usch vad tråkigt. Aja vi höres! <3

Hemma från romme

Heeej!
Nu är jag hemma från en heeel crazy dag i romme. Rammla jätte mycket pga alla gupp. Haha det var ju så komiskt för jag och Danielle åkte in långt in i skogen och hitta inte ut och jag rammla hela tiden, sen börja jag stor grina för att jag var trött, och att jag tappade stavarna hela tiden. Ja det var inge roligt. Men tillslut hittade vi ut igen och då blev det roligare.
Vad har ni haft för er då?
Förlåt att jag skrev så slarvigt men måste packa, duscha och massa grejer. Puss


RSS 2.0