Mys vid klipporna

Hej på er!
Har helgen varit bra? Min har varit bäst! har haft så roligt och mysigt med mina kompisar, hmm..hur många var vi? typ 10 stycken? ;p Igår var alla vi vid klipporna och hade skit mysigt, okej jag ska skriva upp alla som var där. Frida,Pierre,Alice,Felix,Daniell,Linnea,Linda och Fanny, haha aja..Vi hade det iallafall jätte mysigt, vi rökte vattenpipa,åt chips och snackade, och så var det jätte fin utsikt, hehe :-) helt klart en lyckad kväll!

igår fick jag iallafall en ny data. Jättefin är den,och snabb! så nu har jag gått och slängt den förra ruttna datan som vi har haft i typ 100 år. Haha. nöjd. Mycket nöjd! :p
aja..Idag fyller min farmor år, Grattis grattis! och jag och pappa ska åka dit över dagen till eftermiddagen, tråkigt att det bara är jag som är den enda barnet som följer med. För min syster är sjuk, och min bror ska ha fotbollsmatch, så det blir bara jag. Men min faster som är typ 30. Är som ett barn, haha neej men hon är rolig! aja, nu ska jag käka frujost. Pusspuss!

Lördag

Hej läsare.
Lördag idag, är med Frida,fanny,Alice,Linnea och Linda. Vi var på nrj en stund, men det var tråkigt så vi pallade inte stanna. Ska nu åka och träffa andra kompisar och grilla, myspys :-) aja blir ett litet snabbt inlägg nu, men vi hörs i morgon. Ha en mysig kväll ni också ;-)<3


Äntligen Fredag!

Jaaa! äntligen är det Fredag. Kom hem vid 4 typ och har hämtat min mobil ur posten :D Nu plinga det på dörren och Alice var det. Vi ska nog träffa Fanny,Linnea och Annie snart. Och vi ska hitta på nåt kul, kanske kolla på film eller dra ut och flumma ;P aja vi får se hur det blir ;-) Men nu ska jag prata lite med tjejerna. Puuuss&Kraaam! <3

Bilder vi tog nyss hos Alice..



HAHA, verkligen flumm bilder! Jag har så kul med er. Klarar mej inte utan er. Älskar er!



Minnen <3

Torsdag

Hej bloggläsare!
 Har varit i skolan idag som vanligt, har haft många jobbiga lektioner, men ändå har jag lärt mej ;p
aja, sen när skolan var slut så stack jag till Frida en stund och vi åt lite mellis och chilla. Klockan 6 åkte jag hem för att pynta till lite min kalender (läxa) klippte in lite bilder på mej när jag var liten och min familj och bästis Frida :D
Har också duschat och ätit :P Men det här blev ett kort inlägg och lite snabbt berättat, ska nu äta ostbågar och prata med Lisa :-)
Puss!


Utflykt med klassen

Heej! :-)

Det här är det ända tillfället jag kan skriva nu, för jag måste göra läxor och sånt ikväll. Men hur har ni det? Här är det bara bra. Jag börjar alltså 10.00 idag vi ska typ på i utflykt till Hellasgården, tråkigt ska det bli ;p aja, tänkte berätta vad jag gjorde igår eftersom jag inte bloggade. Jag var förstårs i skolan på dagen, men sen var jag med Frida,Alice och Amanda. Vi stack till banken en stund för Alice skulle hämta sitt bankort eller var det va, jag och Frida hitta en jätte söt och rolig bebis som vi satt och skratta åt själv satt han och dregla och garva,  haha så jävla söt, hade lust att kidnappa den ;p haha aja, Sen åkte Frida till en kompis i Bredäng, och jag stanna kvar med Alice och Amanda. Vi gick lite på stan och kollade, Alice var också tvungen att gå till Astron för att byta stav ( hon har alltså hål i tungan) och den var för lång, och när hon väl bytte så var staven för kort, aja men det var ändå fint! :-)
Och sen kolla vi lite på byxor till Alice, replay jeans, men hon hitta inga, för dom var tydligen slut. Aja, sen åkte alla vi hem och jag åt tomatsoppa med varmamackor hos Alice, myysigt! Samtidigt lyssnade vi på hög musik ;p sen rann tiden iväg och jag åkte hem, när jag väl kom hem så hade "en prinsessas dagbok" börjat. Så det kollade jag på, och sen somna jag. 

 
en bild på Alice och mej, som vi tog när vi va lite flummiga ;p<3
 Kolla in aaliicees.blogg.se, och kommentera ;-)


Första skoldagen

Hello people! ;-)
Första skoldagen var bra, vi började 10 och slutade 11, riktigt skönt. Dom har gjort om vår skola, alltså dom har byggt till en dörr till andra huset, det satt typ ihop. Och det är riktigt fint, det är ill rosa golv och gula väggar, hehe det är jätte härliga färger, plus att vi har fått jätte fräscha toaletter och duschar! så jag är såå glad :D

 Måste påminna er om en sak, att jag kommer inte att blogga lika mycket nu, för jag känner att jag måste börja satsa mer på skolan, men jag kommer fortsätta att blogga, kanske slänger in ett inlägg om dan, vi får se, men snart börjar filmen "Mean girls" på trean, och jag måste hinna duscha,äta och fixa några grejer. Ha det bra så hörs vi! ♥


Home

Heej!
Nu är jag hemma och har precis duschat. Var med Amanda och Frida, träffade även Alice som jag saknat så! Hon har nämligen varit i Frankrike i en vecka, fan va skönt! Aja, men vi kollade på film och åt godis, sen kom killarna också och tittade lite med oss och snyltade godis hela tiden,haha aja men dom tröttnade ganska snabbt och stack, ;p

I morgon börjar skolan, fan då, ångesten börjar komma. Aja men ändå ska det bli kul och träffa alla kompisar. Men nu ska jag välja kläder tills i morgon satt jag inte behöver stressa i morgon, hehe. Kram.

Söndag idag

Hej alla!

Jag skulle ju berätta vad jag,frida och amanda gjorde igår, vi var med momme,piere,felix,daniel m.m och var ute och hade jätte kul! Pallar inte skriva upp allt men vi hade jäkligt kul! ;-)
Aja, vad händer idag då? Själv ska jag vara med amanda och frid aoch kanske träffa samma männiksor som igår ;p
Nu hinner jag inte skriva så mycket , ska äta frukost.

Övernattning

Hej!
Nu sover jag hos Frida med Amanda, har haft såå kul! vi träffa jätte många människor och kompisar, aja berättar mer i morgon. Pussiluss!

Vattenkriget 080808

Haha här är en annan film om vattenkriget som är så jävla rolig, hahaha det är värsta krigsmusiken. Inte jag som gjort! Man ser i slutet att röda bombar blåa och röda vinner! ;-)

Torsdag

Hej bloggen!

Idag har jag varit med mamma i stan och jag köpte en midje-kjol i färgen svart, den är jättefin! Och den kostade 129, bra pris ;-) aja, sen åkte jag och simmade med Frida och Amanda. Efter några timmar stack vi och åt på donken.
Vad har ni gjort ? :-)

Puss

Dagen kläder;


Vit kofta Från h&m (lånar av Alice)
Jeans från bikbok.
Skor från Din sko.
Väska från h&m.

Goddag!

Heej!
Vakna klockan 11 i Nattas säng. jag gick upp för att kolla var Natta var då ser jag att hon sitter vid datan och hon vill inte säga vad hon gör, men sen fick jag reda på att hon gjorde en slags "film" av bilder på oss och minnen, skit gulligt!
aa ni kanske inte fattar.. menmen. Har ätit frukost och badat bubbelbad. Vi tog lite bilder, kanske lägger in senare eller i morgon, vi får se :-)

Vad händer idag då? Själv ska jag snart åka för att möta en kompis, vi ska käka på donken, haha tjockisaaar!
Lägger in lite bilder från igår och när vi hade bullkalas! haha :D (lägger in dagens outfit i nästa inlägg)
Puss!

Mumms så goda dom var! :P

Jag och natta <3

Fin blomma.


Haha, vad är det jag gör? ser ut som jag petar i näsan, men det gör jag inte! haha :P

Haha, en liten kille som var där och lekte, kom med på bild. Så söt!


Tisdagen

Hej!
Förlåt för dålig upptadering, men jag jobbar på det. Skriver lite snabbt nu. Iförrgår var jag och Frida på grönan och senare stack vi till bio och såg filmen "love guru" haha, den va sååå rolig! :-)
och igår så var jag med Danielle, vi var i stan och åt på donken och kollade lite i affärer. Och nu är jag med natta vi ska ut, kanske tar lite bilder. Pusspuss!

Söndag

Heej bloggen!

Det var så kul igår på the voice, jag var med Frida,Fanny,Linnea,Annie,Lisa,Elkie,Lollo,Sophia och en annan tjej som jag inte kommer ihåg vad hon hette :-P
Vi dansa och hade jättekul! Men sen när det var över så svimma Frida och jag fick panik och höll på svimma själv, så nån hjälpte Frida och mej, men nu är det bra :-) Idag ska jag iallafall vara med Frida och några till tror jag, vi ska hitta på nåt jättekul, för dte är sista dagen sen börjar ju skolan, men som tur är har jag en vecka till :D
aja..Ska gå nu. Puss!


UNG 08 & THE VOICE

Heej! :-)

Hur mår ni? med mej är det bra! Idag är det ung 08 fram till 7 typ, sen 8-10 är det the voice, faan va kuuul! lääääängtar, kommer gå med mååånga och träffa massor med folk. Artiser kommer nämligen, Colby o donis,flo-rida,brick&lace,mange shmidt,adam tensta, typ dom!  Kommer bli bästa dagen på länge! ;-) Det här blev  ett väldigt kort inlägg får blogga mer sen. Nu måste jag ta på mej kläder,borsta tänderna m.m Vi hörs, Puss!


Vattenkriget

Hahah jag tog filmen från youtube, när dte var vattenkrig. hahaha sjukt kul, kolla, ser ni hur söder (röda) bombar? :D

Dålig uptade

Hej på er!

Förlåt att jag inte hunnit blogga, har haft annat att tänka på. Men iallafall, idag var jag på ung 08 med mina kompisar, riktigt kul :-) Vi gick runt och kolla i massa tält, haha vi kom till ett spel tält, så vi spelade lite instrument och sjöng. Sen gick vi till annat massa tält. Träffa massor med folk, Danielle träffa jag , Janice,Ella,Rebecka och Rebecca osv.. :-)

Ja, men sen efter några timmar åkte jag hem till Sophie och titta på film och hon åt. Jag,sophie,Frida och Amanda hade tänkt att åka in igen och vara där, men jag orkade inte, så jag är hemma nu och tar det lugnt.
Men nu har jag fullt upp med annat, får blogga när jag har tid. Puss!


Älskar låten


Godmorgon!

Heej bloggen!

Har precit ätit frukost och ska snart ta en dusch! :-) Idag ska jag bara packa och ta det lugnt innan vi tar tåget som går klockan 18.15 till Stockholom, Så jag ska inte göra nåt speciellt idag. Vad hade ni tänkt och göra idag ?
Ska bli så skönt och komma hem och bara träffa kompisar, vara ute och ha kul! Snart så börjar ju skolan.. Ska inte bli roligt, vill ha sommarlov hela livet! :D haha, men men.. Nu ska jag iallafall duscha.

Pussiluss!

A6

Hej läsare!

Har varit på A6 (ett Köp center i Jönköping) och handlade svarta klackskor , eller jag fick dom av min farfar :-) Jättefina är dom! Och min bror köpte ett par fotbolls skor, och så gick vi lite i affärer och kollade. Sen åkte vi till en mack och köpte glass, mums.  Och nu är jag hemma. Har kollat lite på tv och har precit ätit. Nu ska jag äta choklaaaaaad, haha :-)

Pussar!

Tur och retur ;-)

Heej alla läsare! :-)

Har precis kommit hem från Liseberg, det var så kul! Vi åkte allt möjligt. Jo, vet ni? Jag har en sån tur! Jag fick pengar för att försöka vinna i chokladhjulet, och då tog jag nummer 9, Och jag vann en ask med choklad hjärtan, och sen skulle jag försöka att vinna center, och då tog jag nummer 9 igen. Och jag vann! :D även har pappa tur, han tog en bricka där det var massa nummer, bland annat 7(pappas tur nummer) och 9 mitt tur nummer, Och vi vann en stooor marabou choklad. Haha sån tur man kan ha! ;-)
Iallafall.. senare börja det ös regna så det var inte längre kul att stanna, så vi åkte hem. Men jag har iallafall haft det kul, har ni det?


Liseberg i morgon!

Fick nyss reda på att jag och min familj ska till Liseberg! Ska bli skit kul, har inte varit där på länge. Kommer knappt ihåg hur det ser ut. Åker i morgon klockan 9. Och vi ska tydligen bila ner, så det kommer ta ett tag, ungefär 2 timmar. Bloggar kanske kanske i morgon när jag kommer hem om jag orkar. Men nu ska det ätas.

Kramisar / Johanna


Hemma från shoppingen

Hej på er!
Nu har jag precis kommit hem från stan. Jag shoppa två par skor från wedins och coop forum , haha dom har ju allt möjligt där, ett par gympa skor i en väldigt ljus gul färg som kostade 25! Billigt va? det var nämligen halva rea priset, så då passade jag på ;-) Och ett par andra ballerina skor som kostade 200, väldigt snygga, dom var i färg svart och vitt. Så köpte jag också ett långt linne i färgen mörkblått som var från bikbok den kostade 150, väldigt snygg den också. Köpte även en väska från, hmm vilken affär? kommer inte ihåg, men det är nån liten svart väska som man har över axeln. Strumpor köpte jag också. Och slutligen tajts. Är riktigt nöjd med mitt inköp, Så nu behövs det inte shoppas på ett tag, fast jag fyller ju ändå år om en månad :D
Ska gå ut och köra lite volleyboll med bror. Pussar!


Shopping dag.

Vakna halv 11 av att Willy står och hoppar på sängen och säger att jag ska gå upp, Haha så jobbig! Iallafall, idag ska jag till stan med pappa och Willy. Jag ska shoppa en klänning,tajts,väska,skor och ett linne. Kan tyvärr inte ta kort :-( men man kan ju alltid beskriva, och så kanske jag kan hitta på internet ;-)
Nu ska jag iallafall äta frukost. Tjingeling! ;-P

En bra dag!

Hejhej bloggen!

Har haft en bra dag, kom till badhuset ungefär vid 1 och så var vi där circa 3 timmar. Sen kom jag hem och var vrål hungrig, och så blev det jättegod mat, Meta är bäst på att laga mat! Det blev potatisgratäng med kött och och goda grönsaker, Så nu är jag fortfarande riktigt mätt efter 1 timma typ. Men har eran dag varit bra då? :-)
I morgon åker Naathaliies.blogg.se till Holland, faan va nice! (om du ser det här, så kommer jag sakna dej jätte mycket!)

Nu är det dags för efterrätt Jordgubbar och glass. Fast jag är inte ett dugg sugen, måste äta ändå annars känner jag mej så taskig, haha.. aja Puss!


Jag och Willy åkte den här 24/7 den var så rolig!

Det kom stora vågor varje halvtimma. Det var också roligt :-)


Godmorgon!

Heej! :-)
Hur är vädret i Stockholm? Här är det inte så fint väder, det är lite mulet och det duggar ute. Så idag blir det inomhus bad med Willy. Får se hur det blir senare. Kanske går och shoppar lite, men annars så gör jag det i morgon så småningenom. Men nu ska jag klä på mej,borsta tänderna. Puss puss!


Bowling

Godeftermiddag!
Har varit och bowlat med pappa,farfar,Willy och min faster Jennie. Haha det var grymt kul! Kom faktiskt 2:a! jag tycker faktiskt jag var riktigt duktig måste jag erkänna, haha! Hur har eran dag varit då?
Här kan man göra en hel del. Bada,hoppa stutsmatta,spela volleyboll,ligga i gungmattan och bara slappa! :-) Saknar ändå Stockholm. Vill gå till ung08 och umgås med mina kompisar! Men å andra sidan är det ju skönt att komma bort med familjen! ;-) jahapp, nu ska jag äta middag. Puss!


Äntligen framme!

Hej där hemma!
Har äntligen kommit fram till Jönköping efter en lååång resa. Farfar och hans fru Meta, bor i världens finaste hus! Det är gult och stort och jätte fin trädgård och en liten damm. Vad gör ni där hemma i Stockholm? Själv har man fikat och spelat lite volleyboll med brorsan. Jo, det hände en sak precis när vi skulle gå av tåget. Jag tappade min mobil och den åkte in i ett rör på tåget, men jag sa till biljett-kvinnan, eller vad man nu kallar det, att hon skulle kolla upp det där, och att jag säkert kommer få tillbaks den, Hoppas! 
Har ni det bra då? Nu ska jag låta Willy (brorsan) få datan!
Ha det bra. Puss!

Jönköping.

Godnatt

Nu är det läggdags för mej. Ska upp tidigt i morgon eftersom jag ska till Jönköping you know ;) aja.. Godnatt!

Söder vann!

Wohooooo! Söder är bääääst! hahaha fan va kul vi hade. Först kom vi med jääätte mycket påsar med vattenballonger i. Och så kom vi till Gärdet och så ser vi bara blåa, alltså norra. Och vi trodde att det bara va vi som va söder, haha! Och när vi går igenom skogen och så ser va maaassor södra. och Alla bara sprang i mot oss och sa: "bomba blåaaaaaa!" hahaha, också sprang vi mot de blåa, och kasta skit mycket vatten, sen gick det ganska snabbt och vattnet va slut, men vi gick till smutig stor vattenpöl och tog påsar hahaha, sen hällde vi det över blåa. Sen så går verkligen ALLA röda mot blåa och bombar dom, sen stack alla norra därifån, hahaha suckers! SÖDER ÄR SÅKLART BÄÄÄÄÄÄST! Men det tog inte slut! Utan vi (alltså södra) åkte till t-centralen vid plattan och sjöng låtar ungefär såhär: Söder är bäst, söder söder söder! Och alla sprang till fontänen och bada. HAHAHA FAAAN VA KUUL; bästa dagen på väääldigt länge! Aja iallfall.. Imorgon så åker jag till Jönköping med min familj. och vi stannar där 5 dagar, kommer alltså hem på Torsdag. Men jag kan inte lova att jag kommer blogga där, men vi får see ;-) aja, nu ska jag dra till kompisar en stund. Ha det bäst, Puss!

Krig!

Hej på er!
Idag ska jag me Frida,Alice,Kajsa,Amanda,Linnea och Fanny, Vi ska kriga mot norr! Det är ju typ 080808 och då blir det vatten-krig söder mot norr. Och självklart är vi ju söder! Röda tröjor ska vi ha och norr ska ha blåa. Det kommer blir sjuuukt kul! Vad ska ni göra för kul idag då? Puss!


Bloggen!

Hej igen. Nu väntar jag på att Lisa ska komma hit. Hon ska bara vara här i en timme, hehe lite onödigt men vi ville så gärna träffa varann en snabbis! 

Och nu fick jag just reda på att Alice ska ta hål i tungan idag, åh jag vill så gärna också ha! :-) P.s kolla in hennes blogg : aaliicees.blogg.se. (Hon har precis skaffat) och kom ihåg att kommentera också! Förresten idag kommer Kajsa hem, saknar henne! Men nu plingar det på dörren.
Hörs senare eller i morgon. Puss på er!

Här är söta Alice,                               Och söta Kajsa!


Summer pictures.


Torsdag

Jag ringde Frida och fråga om vi skulle göra nåt idag, men hon ska träffa sin storebror idag fram till 4. Såååååå jag vette fan vad jag ska göra. Alla är upptagna idag :-( Fast jag väntar faktiskt på svar av Lisa om hon kan. Men vi får se hur det blir som alltid. Jag tänkte lägga in lite sommar bilder i nästa inlägg. puss&kram-skumbanan, haha!


Grönan med Lisa

Hej på er!
Har varit på grönan med Lisa,Janine och Jennifer. Vi åkte allt möjligt, men gud så mycket folk det var. MAn fick ju stå i kö typ en halvtimma :-S
Snart ska jag och Lisa möta Frida och Annie i gröndal. Vi ska hyra film och åka hem till Annie och ha myskväll :-) Men ha en bra kväll. Pussar!

här är en bild på mej med piercing :-P

Photo booth

 
Amanda, jag och Frida.

Hela gänget. Alice,Jag,Frida,Kajsa och Amanda.

Alice,Kajsa,Jag,Frida och Amanda.

Hahah, vi är bäst!

Haha. Alice,Kajsa och jag.

Så nu har ni fått liite bilder :-)

Vad ska ni göra idag då? Själv ska jag vara med kompisar, och senare på kvällen sticker jag och Frida till Annie, för hon fyller år. Grattis!
Ni får ha en bra dag allihopa. Pussaaaaaaar!


Piercing

Hej!
Nu åker jag med Frida till Astron i hötorget och piercar mig i näsan! Ni får ha en bra dag, så hörs vi ikväll. Puss!

My sunday.

Heej bloggen! Har inte skrivit på två dagar har verkligen inte orkat. Hur är det med er då? jag är trött! Igår hade jag jätte mysigt med Frida,Alice,Janine och Jennifer, vi grilla marshmellows (stavning?) rökte vattenpipa, skratta och hade jätte roligt! Idag ska vi åka in till stan med Alice för hon ska tydligen köpa present till sin pappa. Senare åker vi nog hem till Janine igen och bara chillar :) Jag bloggar senare om jag har tid annars så hörs vi i morgon! Puss på kinden!

Moi fredag.

Heej!
jag raderade förra inägget, för det var nåt konstigt :-S

Vad ska ni göra idag? Jag ska dra med samma männiksor som igår, haha. Alltså Janine och Frida. Och vi ska bada i fontänen i T-centralen hahah men bara kanske! Och dessutom ska vi köpa vattenpipa :-) Senare drar vi nog till grönan och stannar där tills 8 typ. Sen drar jag hem till Lisa och sover där, plus hon har FF! wohoooo! Nu måste jag göra mej ordning. Pusspusspuss.


RSS 2.0