Blogg paus

Hej!
Sorry för uppdateringen, dåligt! Men jag har prov att plugga till, så jag måste tyvärr ta en paus. Men är tillbaka efter nån vecka eller några dagar :) Vi hörs då! Ha det bra sålänge! <3


Lugn Söndag

Shuuee ;)

Jag,Nathalie,Danielle och Lina hade jätte trevligt igår, vi åt tacos, kladdkaka, snacks och kolla på filmer och flumma och tog massa bilder! jag tänkte lägga in dom, men typsikt så glömde jag sladden som vanligt hos mamma! Så ni får se bilderna nån annan gång.

Idag har jag pluggat och bara slappat. Jag ser inte fram i mot tills i morgon, skoola ! men det är bara att bita ihop och kämpa tills nästa helg, haha.
Aja nu ska jag iallafall äta. Byebye


I love Friday

Heeej! :D

Äntligen Fredag Fredag Fredag! Och jag vet att jag inte blockat på några dagar, men som vanligt plugg! okej inget prat om skolan och plugg för då blir jag bara deppig, haha.

Hur mår ni då ? med mej är det bara bra :) är jätte glad för att det är helg, det känns som det gått en evighet, det har gått så segt under veckan. Men nu äntligen får man sova ut och vara med kompisar! :)

Ikväll ska jag nog vara med kompisar, vi kanske kollar på film eller nått. Och imorgon är det Lördag då ska jag,Lina och Danielle hem till Nathalie, för vi ska äta middag och kanske sova hos henne, så nu har jag något att se fram i mot. och plus att Alice har typ "utställning" i sin skola, och jag & Frida drar väl dit och kollar :)
Aja nu ska jag duscha, vi får höras i morgon. Pussar, Johanna <3


Tisdag

Hade jätte ont i huvudet idag i skolan, men som tur gick det över :) som sista lektionen hade jag dans och då hade vi det i typ en och en halvtimme eller två timmar? nåt sånt, så jag måste hoppa in i duschen alldeles strax. Ville bara slänga in ett litet inlägg snabbt för ikväll hinner jag inte blogga för då ska jag plugga!
Men vi får höras imorgon. Och klockan 9 är det desperate houswives, missa det inte!

Hello

Skolan som vanligt. Ska snart träffa Frajda och Alice :) förresten det här med bilderna från middagen det blev nåt skumt så bilderna kan jag inte ladda upp, aja. Ni kan iallafall få en bild på alla "ungdommar" eller vad man ska säga som var där, haha :P


Yeah, we are the best! (;

Tråkiga Söndag

Hello people!

Har precis vaknat hos Frida. Hehe ja, vi somna lite sent igår. Så snart ska vi äta frukost, eller frukost-lunch, kan man ju säga :P Idag ska jag, Frida, Alice, Amanda och Kajsa till stadsbiblioteket och plugga en stund, för vi känner att vi ligger lite efter, så det måste göras! Nu ropar Frida i köket. Su nu ska vi göra ordning mat.
Förresten har ni sett att det snöar ute? :)

P.s jag lägger in bilderna frånmiddagen ikväll eller imorgon. Puss!


Eriksdalsbadet

Nu drar jag till Eriksdals med tjejerna. Vi hörs kanske senare. Puss!

Helg helg helg!

Shoo! ;)
så himla najs med helg! Bara chilla & vara med kompisar :)

Var i skolan idagsom vanligt. Vi hade biptest eller vafan det nu heter? haha :P det var så jobbigt! man skulle springa i gympa salen vägg till vägg och se hur många gånger man kunde. Jag sprang typ 40? Sjuukt jobbigt var det iallafall!
Förresten har jag en ny väska! Som jag har köpt av Amanda för 200 spänn, den är från New York! Jag tycker den är skit snygg, Eller vad tycker ni?


Om mej/vad jag tycker

OM JUST DIG
NAMN: Johanna Neumann
BOR: stockholm
SMEKNAMN: kallas inget.
FAMILJ: mamma,pappa,storasyster och tvillingbror
SKOLA: kulturama

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD
SAKNAT NÅGON: Ja
ÅNGRAT NÅGOT: nej
LJUGIT: nej
SVIKIT NÅGON: nepp
KÄNT DIG SÄMST: nej, tror inte det :P
GRÅTIT: ja
SKRATTAT: haha ja som fan
VARIT SJUK: ja
VARIT UTOMLANDS: nej
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN: Ja, mina kompisar?

KÄNSLOR
GRÅTER DU OFTA: njaa, beror på vad
SKRATTAR DU OFTA: såklart :D
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: lycklig
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: mycket bra
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD:  nej verkligen inte
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: nej
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN: vad e de för fråga? xD haha
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: aa, min familj och mina närmsta kompisar
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: nepp
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD: Ingen
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: neej
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: aa, typ för några år sen?
VILKA SORTS KILLAR GILLAR DU: snälla ,söta och dom ska bry sig om mig :)
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET : både och
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT: lite längre än mig
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: helst brunett
FÅR DU MÅNGA KILLAR: nej

UTSEENDET PÅ DIG
BRUNETT ELLER BLONDIN: Brunett
ÖGON FÄRG: Gröna ögon
LÅNGT ELLER KORT HÅR : ganska långt
SNYGG ELLER FUL: beror på när, haha. Ful oftast!
NÖJD ÖVER DIG OCH DITT UTSEENDE: sådär
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG, SÖT: Ja :P men dom tycker säkert inte det, säger bara så för att vara snälla
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: nepp
HAR DU LÅNGA NAGLAR: nej
SMINKAR DU DIG: japp
VARFÖR, ÄR DU INTE VACKER UTAN ? : för att jag inte är det! :P

snabbt inlägg

Frukost. Skola. Jobbiga lektioner. God mat. Resultat godkänt på matte. Yippie. Mellis.


en liten dagens outfit, bara mjukisar och stor skön hoodtröja :)

chillar hos Alice

Hello :)

Är med Alice hemma hos henne, vi ska strax sätta på en film. Har jag berättat att Alice har klippt lugg? det är sjukt snyggt på henne! Hon passar verkligen jättebra. Haha , det är lite kul för hon skickade ett sms ganska sent på natten : Tycker du jag ska klippa lugg? jag : ja fett snyggt. Hon : Okej.
Haha, så gjorde hon det själv också:) Aja här får ni en bild på henne. Pöss

Älsklingen Alice <3


Mår bättre

Hejsan! Jag vaknade på morgonen med en stor huvudvärk och ont i magen, men nu efter några timmars sömn så känns det mycket bättre :) Ska äta lite lunch nu. Är sjukt hungrig. Vi får höras senare!

Härliga Tisdag

Hej läsare!

Tisdagen har varit så skön, bara sång och dans! Gud så jag längtar till julshowen och så klart mest av allt. J U L LO V !
Hur har eran Tisdag varit då? :)

Väntar på sega Frida som skulle kommit hit för längesen, men hon ligger säkert och sover, som alltid. Haha skoja, nej men hon kommer säkert snart. Nu ska jag äta mellis, vi hörs i morgon!

Obs! Ni missar väl inte desperate houswives ikväll?


Måndag

Hello everybody! ;)

Är just nu med Amanda och Frida. Vi ska snart plugga, haha men först ville jag bara slänga in ett litet inlägg :) i helgen har varit fett skoj! Vi har varit hemma hos Alice och chillat. Vi hade skit mysigt, vi åt godis, skratta, kolla på film och typ sprang runt.. och så baka vi kladdkaka, mums :) en blev fett hård och en sit kletig,
haha lite misslyckat, men ändå gott! Killarna tog kladdkakorna och sprang ut, och vi sprang såklart efter, haha. Nu har jag också fått reda på att jag ska åka till Grekland med Ntahlie och hennes familj! Lääängtar så mycket. Fast vi åker i sommar så det är lång tid kvar, hehe. Aja man får väl bölrja spara lite pengar nu.

Här får ni bilder från helgen.


Bästis och jag <3

haha så söta. Amanda och Alice <3

Adidas girls! ;D

Sen kom Bella :D

<3

Alice söta katt

Amanda är grym på Gitarr!

halva becka,felix och Amanda :D

Yeah!

Alice & Frida

mah girls!

Hej..

Kom hem för en kvart sen och har handlat godis och batterier till min kamera, så nu har jag tagit lite ego bilder på mej :P haha, här får ni dom.
 


Godmorgon

Hej! Har precis stigit upp ur min härliga säng, och vill bara ligga kvar, men man vilI ju inte sova bort hela dagen, ellerhur? går var det jätte mysigt. Vi åt jättegod mat på restaurangen, jag tog kebabspett,tzatsiki sås med pommes, mums :) Vi satt där typ i 2 timmar och åt,skratta och pratade. Sen åkte vi hem till oss och så åt vi lite kex, chips och sånt :) Det var en mysig och rolig kväll!

Vad händer idag då? jag ska nog träffa Frida, Alice och Amanda. Vi får se vad vi hittar på. Kanske åker in till stan, eller går på bio, eller bara är hemma och kolla rpå film och tjockar i oss lite godis, haha. Vi får helt enkelt se!
Nu ska jag börja med och äta frukost, vi hörs senare!


BYE


Nu ska vi dra och käka.
Love.

Grattis Pappa!

Ja rubriken! Grattis världens bästa pappa :) Du har alltid skyddat mej genom allt. Jag älskar dig så mycket!

Snart ska jag och brorsan åka till stan och köpa present och blommor till pappa. Ikväll ska hela familjen och hans flickväns familj, till en grekisk restaurang för att fira och ha trevligt. Kanske tar lite bilder och lägger in. Nu ska jag kila iväg! Hörs!

Hemma från skolan

Hejsan!
Nu är jag hemma från långa skoldagen, haft 3 svenska lektioner, i rad ganska jobbigt! Slutade halv 3 , och satte mej direkt på tvärbanan raka vägen hem ;p har ätit nu och väntar bara på Frida, vi ska kila hem till min mamma och typ kolla på film eller något :) Jag bloggar mer senare om jag har tid! Kisses and hugs

Dagens kläder;

Väska - lånar
svart skinnjacka - fick av mamma
svarta jeans - Bikbok
ljus grå hood tröja - h&m
vitt linne - Ginatricot
silvriga örhängen - Glitter

Onsdag, 5 november.

Heej. Har bara varit skola all the day. Så det finns inte så mycket att skriva. Ska snart plugga. men nu lägger jag in lite crazy och också DRIV bilder från dagen!




pluggar.. var faktiskt inte berädd på den bilden!

jag och lilla Lina :) <3

Skön dag

Hola!
Den här dagen var faktiskt väldigt bra. Vi fikade på mentorstiden i morse och resten av dagen hade vi bara dans och sång :D snart är det jul, och vi ska ha en julshow i december, och därför har vi börjat öva på sånger och dans. Grattis till Emma. H som har fått sitt fina solo, och Även dubbel grattis till Delphi som fyller år idag plus att hon fick ett solo!

Åkte till globen efter skolan, och köpte de här fina silvriga örhängerna! :) Kostade 60 spänn.


Bra måndag

Heej!
Det var väldigt svårt och jobbigt för mej att somna igår, jag somna vid vid 3 tiden, var inte ett dugg trött, det kanske var för att jag bekymrade mej för skolan och för att jag kanske hade vant mej vid lov :P haha, så idag i skolan var jag trött, men väldigt flummig. Skratta åt typ minsta lilla grej. Aa, jag orkar inte börja prata om de, haha.

Efter skolan så åkte jag till Globen med Nathalie (naathaliies.blogg.se) och vi köpte jeans i färgen svart, för det var dom ända som satt bra på oss, och plus att de var väldigt billiga, kostade 200. Iallafall, men så dum som jag är, så tog jag bara med mej 200, för jag skulle också köpa ett par silvriga örhängen som kosta 60 spänn. För min syster hade tydligen sagt att jeansen kostade 99, men det gjorde de ju inte! Utan hon missförstog det, kassörskan sa att det var från 99 kr till 199. jaja, men jag stog iallafall inne på affären glitter och ville så gärna ha de dära örhängen, men tyvärr. Köpte istället jeansen. Men det är inte hela världen. satt i morn får jag åka in till Globen igen efter skolan och köpa örhängerna.

Åkte sen hem till Nathalie, där vi åt tacos och bakade kladdkaka, haha. Har tagit liet bilder, som Nathalie kan lägga upp när hon har tid!

BYE BYE


Nu är jag vaken

Hej på er! Vakna för ungefär 20 minuter sen och har ätit frukost. Idag skia jag bara vara hemma och bajs-plugga! Jag har föredrag på Onsdag, och jag har inte ens börjat, men jag ska göra en artikel iallafall, men jag hitta inga tidningar där det stog nått intressant i. Så nu är mamma på konsum och handlar tidning, plus så lyckades jag övertala mamma att hon skulle köpa Ben&jerry`s, yummie :) vi hörs senare.


ÅÅÅH!

NU är jag sur! det är så typiskt.. Det är världens finaste utsikt och molnen och himlen är rosa! Så himla fint, men precis när jag ska ta kort, så stängs kameran av, och gissa 3 gånger vad det är? BATTERIERNA! jag blir galen, i morngon ska mamma ringa och klaga. För den här kameran suger! Om man tar typ 5 foton, och helt plötsligt stängs kameran av! ÅÅÅÅH, jag som hade tänkt lägga ut de fina bilderna på bloggen, aja det får väl bli nån annan dag, när min kamera är snäll.
Nu står mamma i köket och fixar med maten, så nu ska jag hjälpa till lite :) Vi hörs!

Himlen här var mycket finare än den här bilden! :P

Sorry bloggen

Heej!
Jag ber om ursäkt för att jag inte bloggat, men igår hade jag inte tid.

Idag har jag bara varit hemma. Har legat i sängen och kollat på O.C ;p Jag vet inte varför jag bloggar, för det har ju inte hänt nåt speciellt idag, men men. Aja, nu ska jag måla mina naglar. Ciao.


RSS 2.0